All-In Security: beveiliging met sneltreinvaart

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2006

| juni 2006 | met: ruud van roon | All-In Security | profiel |

| juni 2006 | met: peter bens | Bens Business & Finance | profiel |

Beveiliging met sneltreinvaart

In 2004 besloot Ruud van Roon onder de naam All-In Security voor zichzelf te gaan beginnen. “In eerste instantie verhuurde ik daarbij alleen mezelf”, legt hij uit. De vraag vanuit de zakelijke én de particuliere markt was echter zo groot, dat uitbreiding al snel nodig bleek: “En zo kon het dus gebeuren dat ik nu, twee jaar na de start, al tien mensen kan leveren en twee auto’s en twee motoren heb rondrijden”, aldus Van Roon.

Vliegensvlug

Het gecertificeerde All-In Security is zoals gezegd inzetbaar voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden en doet binnen die sectoren eigenlijk álles op beveiligingsgebied. Van Roon: “We kunnen bijvoorbeeld zorgen voor alle gangbare merken alarmsystemen, maar leveren onder andere ook diensten als horecabeveiliging, objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, mobiele surveillance en alle andere beveiligingsdiensten.” Vooral bij mobiele surveillance en alarmopvolging zet Van Roon ook de twee motoren in die beschikbaar zijn bij All-In Security: “Als er eens ergens een alarm afgaat dan zijn de motoren vliegensvlug ter plaatse. Ze hebben geen last van files en dergelijke, zijn wendbaar en ook bij stoplichten zullen ze altijd vooraan staan. Het inzetten van die voertuigen werpt gewoon zijn vruchten af.”

Honden

Criminaliteit is van alle tijden en blijft waarschijnlijk altijd wel bestaan, het belang van beveiligingsbedrijven blijft dan ook groot. All-In Security groeit dus door. “Onder de naam All-In Security Helmond VOF ben ik samen met iemand anders in Helmond een nieuw bedrijf begonnen”, legt Van Roon uit. Dat bedrijf zal zich meer gaan bezighouden met animale beveiliging. Beveiligingshonden dus, want ook dáárvoor kan men bij All-In Security terecht.

Meer informatie via: www.all-insecurity.nl,

tel.: 0478-511243 of info@all-insecurity.nl

Een beveiligingsbedrijf dat wendbare motoren inzet voor alarmopvolging en surveillance. ‘Klinkt logisch’, zult u denken, maar gemeengoed is het nog lang niet. Het Venrayse bedrijf All-In Security doet het wel en misschien is het wel mede daarom dat het bedrijf van Ruud van Roon zich met een sneltreinvaart ontwikkelt.

Schakel tussen bank en ondernemer

Ruim tien jaar lang werkte Peter Bens voor gerenommeerde banken. De denkwijze en alle ins en outs van de geldverstrekkers kent hij dus perfect. Sinds hij enkele jaren geleden in Overloon met Bens Business & Finance begon, zit hij als intermediair en adviseur dus aan de andere kant van de onderhandelingstafel. “Door bijvoorbeeld het inkrimpen van het kantorennet wordt de afstand tussen bank en klant steeds groter. In combinatie met onvoldoende kennis van financiële en bancaire zaken en een gebrek aan tijd bij de ondernemers, ontstaat de behoefte aan belangenbehartiging en advisering bij het nemen van besluiten omtrent bedrijfsfinancieringen.”

No cure, no pay

Het inhuren van Peter Bens levert bedrijven een enorme tijdsbesparing op, doordat hij het hele financieringsproces uit handen kan nemen. Het bestaanrecht van Bens Business & Finance zit ‘m volgens Bens vooral ook in het feit dat ondernemers gesprekken met de bank vaak nog moeilijk vinden: “Vooral ook in mijn doelgroep, MKB-bedrijven tot zo’n honderd medewerkers”, legt hij uit. “Ik help de ondernemers met het voorwerk. Wat is de beste vorm van financiering, wat zijn de beste voorwaarden en condities bij het verkrijgen van een lening en bij het brengen van het verhaal van de ondernemer? Ik weet precies wat de ondernemers nodig hebben en weet door mijn ervaring wat er in de hoofden van de bankiers omgaat tijdens de gesprekken. Bovendien ken ik de mensen die er toe doen in bankenland en werk ik op basis van ‘no cure, no pay’.” Ander voordeel is dat de regie en de sturing van het proces van realisatie van de financiering in eigen hand blijven. Bovendien is Bens Business & Finance op geen enkele wijze gelieerd aan een financier. Bens kan dus met alle partijen zaken doen en werkt uitsluitend voor zijn eigen klant als onafhankelijk en deskundig adviseur.”

Bens Business & Finance is te bereiken via tel: 0478 - 640 345 of e-mail: info@bensbusiness-finance.nl.

Zie ook: www.bensbusiness-finance.nl

Wie voor een bedrijfsovername staat of wie wil uitbreiden binnen het eigen bedrijf heeft geld nodig, zo simpel is het. Veelal komt het dan dus aan op een gesprek met de bank. Goed beslagen ten ijs komen is daarbij een must. Maar hoe overtuig je nu de bank dat juist jouw plannen geen weggegooid geld zijn? Peter Bens (Bens Business & Finance) staat bedrijven bij in de missie de banken te overtuigen.

| BUSINESS | noord limburg | |

ruud van roon

peter bens

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by