Weemen: Totaalontzorger en totaalleverancier in communicatiemiddelen

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2018


Team Weemen Venlo: v.l.n.r. Lian Heijnen-Hegger, Chantal Hermsen, Harr van Lieshout en Helma Mooren.

Noord-Limburg zit economisch in de lift. Nooit eerder was de bedrijvigheid zo groot in deze regio en ook voor de komende jaren zijn de economische verwachtingen gunstig. Voor Weemen web | print | promo was het niet meer dan een logische stap om naast Haps, Gemert en Druten ook in Venlo een vestiging te starten. Na in 2010 het Communicatiehuis/Drukkerij Van Lieshout in Horst te hebben overgenomen en in 2013 Clabbers Communicatie/Drukkerij Clabbers in Grubbenvorst, vond de totaalleverancier én -ontzorger in communicatiemiddelen een prachtig onderkomen in Villa Flora.

Broers Maarten en Twan Weemen winden er geen doekjes om: “De vele ondernemers in deze regio hebben een sterke behoefte aan een duurzame en betrouwbare hands-on partner die hen ontzorgt als het gaat om communicatiemiddelen. Wij zijn daar op ingesprongen, omdat we merken dat onze formule ook op andere plaatsen aanslaat. Bij Weemen draait het behalve om kwaliteit om snelheid van leveren - tot in de kast als het moet! -, pro-activiteit en complete ontzorging van onze relaties. Zij waarderen bovendien het meedenken bij Weemen. Zo kunnen ze altijd rekenen op passende communicatieoplossingen voor elke uitdaging!”

BREED PAKKET
Als totaalleverancier levert Weemen een compleet pakket aan communicatiemiddelen. Van hoogwaardig (digitaal) druk- en printwerk en promotionele artikelen tot signing-artikelen. Folders, brochures, briefpapier, visitekaartjes, gespecialiseerd drukwerk, petjes, pennen, vlaggen, (roll-up) banners, beurswanden, raamfolies, magneetplaten, et cetera: bij Weemen vind je alles onder één dak. “Tegelijk kun je bij ons terecht voor de realisatie van je website, web-to-print oplossingen, onze unieke brandportals, maar net zo goed voor een gedegen communicatieadvies.” 

CO-CREATIE
Bij Weemen is men ervan overtuigd dat je samen tot de beste resultaten komt. “We geloven sterk in duurzame relaties met onze klanten, partners én medewerkers. Onze professionals streven altijd naar partnerships en co-creatie. Om die duurzame samenwerkingen te realiseren doen we graag op een persoonlijke en betrokken manier zaken en maken we ons sterk voor de complete ontzorging van onze relaties. Korte lijnen, snel schakelen, denken in oplossingen op maat, innovatief en creatief waar nodig. Zodat je altijd weet dat het goed komt.” 

Wat vinden klanten van Weemen?

“Ze denken altijd met je mee en komen met goede, vaak unieke oplossingen. Ze verzorgen voor ons tal van producten, van visitekaartjes en folders tot roll-up banners, nieuwsbrieven en onze brandportal. Ook qua prijs-kwaliteit is Weemen top.” 
Ellen Schins, Marketing & PR Staco Holding B.V.

“Offsetdrukwerk of digitaal printwerk, we kunnen rekenen op een constante kwaliteit, kleurechtheid en professionaliteit. Bovendien richtten ze voor ons een geweldige brandportal met online webshop in. Bij Weemen heb ik altijd het gevoel dat het goed komt. Een super betrokken leverancier.”
Dennes Jakobs, marketingmanager Hotraco Group 
delen:
Algemene voorwaarden