De Maaspoort slaat nieuwe weg in

Magazines | Noord Limburg Business nr 4 2018



De Maaspoort Theater & Events in Venlo kiest met nieuwe vergaderarrangementen én een samenwerking met Maastricht Convention Bureau voor een nieuw zakelijk gezicht.

Al sinds de opening van De Maaspoort in 1984 is het mogelijk om een vergadering of congres te organiseren in het – van oorsprong – theater. Sinds enkele jaren merkt De Maaspoort dat er meer vraag is en dat de standaard van huurders hoger ligt. Het hoge kwaliteitsniveau van de locatie is daarom getoetst door een onafhankelijk orgaan en sinds 2017 mag het officiële 4-vergaderhamer-keurmerk gevoerd worden.

“Afgelopen zomer hebben we de vergaderarrangementen onder de loep genomen omdat we merkten dat we flexibeler om wilden gaan met vragen uit de markt", zegt Caroline van Zanten-van den Wall Bake, Manager Events & Business bij De Maaspoort. “Het is vanaf nu nog gemakkelijker en goedkoper om een inspirerende vergaderzaal in De Maaspoort te reserveren. Het theater blijft een magische omgeving en dat horen we terug van onze gasten die een dag vergaderen. Je hebt alle ruimte, rust en vrijheid om een succesvolle meeting te organiseren.”

Een logische vervolgstap is dan ook het aantrekken van meer internationale congressen, meetings en events. “Daarom zijn we een partnership aangegaan met Maastricht Convention Bureau. Alleen door onze krachten te bundelen kunnen we Limburg nationaal en internationaal verder op de kaart zetten. We hebben vertrouwen in de samenwerking en hopen veel internationale organisatoren en gasten te verrassen met onze prachtige locatie.”

www.maaspoortevents.nl
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by