Niveau bereik je samen

Magazines | Noord-Limburg Business nr 6 2006

| december 2006 | met: ton joosten | Contour | interview |

U kent uw bedrijf als geen ander. U weet waar u goed in bent. U staat voor uw product. Maar bij het leiden van een bedrijf komt nog zoveel meer kijken. Administratie, lonen, investeringen, belastingen. “Zaken waar CONTOUR in gespecialiseerd is, waar we een jarenlange expertise in hebben opgebouwd en waarvan we de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen”, legt Joosten uit. “Zaken waarbij wij ondernemers ondersteunen zodat ze hun bedrijf op een nog hoger niveau kunnen tillen.”

Medeondernemer

Elke klant wordt bij CONTOUR begeleid door een vennoot. “Dat is belangrijk”, benadrukt Joosten. “Een vennoot is immers zelf ondernemer en weet als geen ander voor welke problemen ondernemers kunnen komen te staan. Onze vennoten denken mee over de toekomst van het bedrijf. Zij treden op als sparringpartner als de ondernemer voor belangrijke keuzes komt te staan. Onze vennoten denken mee over personeelzaken en financiering, maar ook persoonlijke aspecten komen aan de orde. Denk hierbij aan bijvoorbeeld huwelijkse voorwaarden of het maken van een testament. Kortom, onze vennoot is een medeondernemer voor wie het bedrijf van de ondernemer centraal staat. En omdat CONTOUR vestigingen in Boxmeer, Venray en Venlo heeft, is de adviseur altijd dichtbij.”

Kwaliteit

Bij CONTOUR krijgt de klant de best mogelijke kwaliteit voor een goede prijs. Joosten: “Dat kan omdat we bij CONTOUR korte lijnen hebben, zodat weinig overheadkosten berekend worden. Ook zijn onze teams zo samengesteld dat iedereen op zijn niveau bijdraagt aan het dossier van de klant. Dat scheelt in de kosten. Bij CONTOUR krijgt de ondernemer te maken met ervaren medewerkers, die bovendien zeer regelmatig worden bijgeschoold. Daarom zijn zij van alle nieuwe ontwikkelingen op de hoogte en weten ze die ook toe te passen.”

Buitenland

Als ondernemer kijkt u over grenzen. Zaken doen in het buitenland is voor u als ondernemer in de Euregio vanzelfsprekend. “Onder de naam EUREGIOTAX BV werken wij samen met het Duitse Kup Peters & Partner dat onder andere vestigingen heeft in Bonn, Mannheim en Kleve”, vertelt Joosten. “Maar ook uw zaken met andere landen zijn bij ons in goed handen.”

Meer informatie via

www.contourweb.nl

Niveau bereik je samen

“Niveau bereik je samen. Daar zijn alle medewerkers van CONTOUR van overtuigd. Elke dag weer. Omdat we vinden dat een goede samenwerking het verschil kan maken voor u en uw bedrijf”, aldus Ton Joosten van Contour.

ton joosten

| BUSINESS | noord limburg | |

delen:
Algemene voorwaarden