Brasserie Maasduinen: Verrassend culinair genieten en zakelijk meeten

Magazines | Noord Limburg Business nr 5 2018

Ontbijten of lunchen met een klant, een teamuitje organiseren of vergaderen en aansluitend dineren? In Brasserie Maasduinen in Belfeld, gelegen op Droompark Maasduinen, kan het allemaal. Midden in de Limburgse natuur vind je hier rust, ruimte en natuurlijk: heerlijk eten!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen Fotografie Lisa Pashouwers


Droompark Maasduinen is een begrip in de regio. Menige familievakantie wordt hier met plezier gevierd. En natuurlijk hoort daar ook een gezellig etentje in de brasserie bij. Wat veel mensen echter niet weten, is dat Brasserie Maasduinen niet alleen toegankelijk is voor de Droompark-gasten, maar voor iedereen die zich culinair wil laten verwennen. Bedrijfsleidster Mirjam Thissen: "Het park hier in Belfeld bestaat al ruim zestig jaar, en is sinds 2009 in handen van Droomparken. De eetgelegenheid op het park is na die over-name ook in een luxer jasje gestoken en heet sinds die tijd Brasserie Maasduinen."

BEERS AND STEAKS
Na bijna tien jaar is het tijd voor een ver-frissend concept. In januari zullen we drie weken dicht gaan voor een fikse verbouwing. Vanaf 1 februari verwelkomen we dan alle gasten in de compleet vernieuwde brasserie, aldus Thissen. De brasserie wordt een Bars and Steaks restaurant. Wat we ons daarbij kunnen voorstellen? Het wordt een steakres-taurant waar je natuurlijk heerlijke steaks en andere bbq-gerechten kunt proeven; vers van de grill! We bieden echter ook ladysteaks en andere gerechten voor de niet-vleesliefheb-ber. Verse groenten, pure producten en een kaart die wisselt met de seizoenen; dat zijn de ingrediënten van Beers and Steaks (BAS). Er is een uitgebreid wijnassortiment en we schenken heerlijke biersoorten die speciaal zijn gebrouwen voor Droomparken. We bevinden ons met het nieuwe concept in het iets hogere segment in de markt, maar dat zie je ook terug op het bord.

ONTBIJTMEETING OF CONGRES
De vernieuwde Brasserie Maasduinen zal het hele jaar door elke dag van 9.00 tot 21.00 uur geopend zijn. Inderdaad heel ruime openingstijden, lacht Thissen. We werken met een vast en gedreven team van twaalf mensen, en kunnen op piekdagen rekenen op vakkundige extra krachten. Door onze ruime openingstijden is het dus mogelijk om lekker te ontbijten in de brasserie. Dat biedt ook voldoende mogelijkheden voor onder-nemers; een ontbijtmeeting of vergadering met aansluitend een lunch bijvoorbeeld. Voor de zakelijke markt zijn er nog veel meer mogelijkheden. Thissen noemt niet alleen de geschikte ruimtes voor vergaderingen, maar ook andere (netwerk)bijeenkomsten, lezingen, congressen of events. In onze zaal hebben we ruimte voor zon tachtig gasten. Een groot voordeel is dat we niet alleen deze mooie locatie kunnen benutten, maar natuurlijk ook het culinaire aspect voor onze rekening nemen.

NAAST HET NATIONAAL PARK
Ook de omgeving waarin Brasserie Maasduinen ligt, vormt een mooie meerwaarde. "We liggen hier midden in de bossen met Nationaal Park de Maasduinen om de hoek. In de pauze tussen vergaderingen of lezingen is het heerlijk wandelen hier! Daarnaast is er op talloze gebieden een samenwerking mogelijk met het Droompark; zo hadden we onlangs een ondernemersvereniging op bezoek voor een training, die voor het informele deel van de dag een boks-clinic op het park volgde. De brasserie zal vanaf februari geheel opnieuw ingericht en aangekleed zijn, pas-send bij het Beers and Steaks concept. Het wordt een mix van stoer staal met natuurlijke kleuren en materialen. Belangrijk is dat het een nog warmere en sfeervollere zaak wordt; we nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen."

Meer weten? Kijk op www.droomparken.nl/maasduinen of neem contact op met Mirjam Thissen. Zij licht graag de mogelijkheden van Brasserie Maasduinen persoonlijk toe.

delen:
Algemene voorwaarden