Column TRIAS: Bedankt aan alle klanten en relaties voor 20 jaar toonaangevend subsidieadvies

Magazines | Noord Limburg Business nr 6 20182019 is het jubileumjaar van TRIAS. Op 1 oktober 1999 is TRIAS BV opgericht door Gerard van der Heul en Mieke Verhaegh. Nu twintig jaar later hebben zij het stokje overgedragen aan Ron Coenen. Wat begon met een clubje van vier mensen is uitgegroeid tot een gevestigde naam in subsidieadviesland en een team van inmiddels veertien ervaren adviseurs. Zij staan elke dag weer klaar voor onze klanten uit het innovatieve bedrijfsleven, overheden en non-profitinstellingen. Ons team heeft een zeer goede track record opgebouwd met een slagingspercentage van boven de 85%.

Met onze vrijblijvende subsidiecheck krijgt u snel inzicht in de subsidiekansen voor uw bedrijf, op zowel provinciaal, nationaal als Europees niveau. We bespreken de voor- en nadelen en adviseren welke mogelijkheden het meest kansrijk zijn in uw situatie. Vervolgens kunnen wij voor u de aanvraag verzorgen. We werken uw ideeën uit tot een gedegen projectplan, planning en begroting. Het plan voldoet aan de subsidievoorwaarden en is begrijpelijk en aantrekkelijk geformuleerd. Het resultaat: uw subsidieaanvraag is goedgekeurd! Ook dan staan we klaar om u te helpen met de verantwoording van uw project.

Langs deze weg willen we al onze klanten bedanken voor de afgelopen 20 jaar en hopen dat we u de komende jaren kunnen blijven voorzien van betrouwbaar subsidieadvies!

Interesse in wat wij voor uw bedrijf of instelling kunnen betekenen? U kunt contact met ons opnemen via 077-3560100 of mailen naar info@trias-subsidie.nl. Voor meer informatie over TRIAS: www.trias-subsidie.nl
delen:

Noord Limburg Business nr 6 2018

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by