CONNECTED: Succes door nieuwe inzichten vanuit topsprekers

Magazines | Noord Limburg Business nr 6 20184E EDITIE CONNECTED BIEDT VOLOP KENNIS, INSPIRATIE EN CONTACTEN

Naar verwachting 400 ondernemende professionals die succesvol in willen spelen op wat de regio Noord-Limburg en de nabije toekomst hen te bieden heeft, verzamelen zich 9 april tijdens de 4e editie van CONNECTED in de Maaspoort in Venlo. Bezoekers afkomstig uit het bedrijfsleven, onderwijs en (semi-)overheid doen in één middag inspiratie op met een doorkijk naar de toekomst en inzicht in actuele ontwikkelingen in de regio. Bovendien is er alle gelegenheid om effectief contacten te leggen om tot nieuwe samenwerkingsverbanden en verdienmogelijkheden te komen. Belangrijke thema’s in het inhoudelijk kennisprogramma zijn onder meer innovatie, duurzaamheid en arbeidsmarkt.

DUURZAAM LEIDERSCHAP VAN DE MILLENNIAL GENERATIE
Het programma opent met een keynote van de ondernemende Talitha Muusse, expert in duurzaam leiderschap van de ‘millennial’ generatie. Geboren in 1991 mag zij zichzelf ook millennial noemen. Een van de belangrijkste kenmerken van deze nieuwe generatie business professionals en ondernemers is dat zij zowel commerciële als maatschappelijke doelen nastreven. In haar inspirerende keynote geeft ze inzicht in het denken en handelen van de millennial generatie en laat ze met praktijkvoorbeelden zien hoe deze generatie tot grote successen komt. Talitha Muusse is toezichthouder van MVO Nederland, mede-initiatiefnemer van de Duurzame Jonge 100, en bedenker van de concepten de Energieboot en Startup on the Beach: programma’s en platforms waarin het faciliteren van jongeren en jonge professionals in hun duurzaam leiderschap centraal staat. Tot slot is zij ook nog bestuurlijk actief in de stichting Blikverruimers: het eerste opleidingsprogramma in Nederland voor Young Professionals die toezichthouder of commissaris willen worden. Kortom: een grote inspiratiebron voor elke bezoeker!

MAGIE EN MYSTERIE MET MENTALIST TIMON KRAUSE
De plenaire afsluiting van het programma is in handen van nog een jong en ondernemend persoon: Timon Krause. Deze mentalist brengt een extreem verrassende, magische en vermakende mix van muziek, magie en mysterie op het podium, dat je op het puntje van je stoel laat zitten van begin tot einde! Hij is de jongste mentalist die de titel ‘beste Europese Mentalist’ (2016-2017) kreeg. Zijn show brengt hem over heel de wereld en hij komt naar CONNECTED om zijn magie met de bezoekers te delen. Hij laat je de werking van ons brein zien én ervaren, wat handig is als je binnen je organisatie verandering of vernieuwing voor elkaar wil krijgen!

BIJWONEN EN KANSEN AANGRIJPEN
Stap dinsdag 9 april even uit de dagelijkse praktijk en bezoek CONNECTED waar je nieuwe inzichten vindt, kansen ontdekt, samenwerkingsverbanden legt en tot nieuwe verdienmogelijkheden komt. Het programma met sprekers, afgewisseld met (gemodereerde) netwerkpauzes, duurt van 13.00 tot 18.00 uur en wordt voorafgegaan door een smakelijke lunch om 12.00 uur. Het evenement is bij te wonen op uitnodiging van een van de vele partnerorganisaties, of door zelf een toegangskaart aan te schaffen. Vanaf begin februari vind je het hele programma op de vernieuwde website en kun je jezelf aanmelden: www.connectedevent.nl. Mis het niet en noteer 9 april alvast in je agenda!

WORD PARTNER VAN CONNECTED
Wil je met jouw organisatie net als de andere 20 partners van CONNECTED een podium waar je de ondernemende professionals bereikt die in Noord-Limburg voorop lopen en het verschil maken? Partnerorganisaties van CONNECTED zijn zowel bedrijven als onderwijsinstellingen en (semi-) overheid. Een actueel overzicht staat op de website. Er is nog een beperkt aantal mogelijkheden dus neem snel contact op: info@connectedevent.nl.
delen:

Noord Limburg Business nr 6 2018

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by