TRIAS: Subsidie voor haalbaarheidsonderzoek innovatieve oplossing borstprothesen

Magazines | Noord Limburg Business nr 1 2019Vrouwen met externe borstprothesen hebben veel last van problemen zoals huidirritatie, gewicht en warmteafgifte bij het dragen ervan. Om hiervoor een oplossing te bieden is in december 2017 door Monica Schlösser en Sjef van der Horst Shap3d Up B.V opgericht. Door een nieuw siliconenvrij materiaal te ontwikkelen - dat toegepast kan worden bij protheses die op het lichaam worden gedragen - willen zij er voor zorgen dat vrouwen niet meer hun zelfvertrouwen verliezen of zich onzeker hoeven te voelen. Voordat er gestart kon worden met de daadwerkelijke ontwikkeling, was het zaak om de technische en economische (markteconomische en/of commerciële) haalbaarheid te onderzoeken. Om dit onderzoek mogelijk te maken heeft Shap3d Up met behulp van TRIAS de MIT Haalbaarheid subsidie aangevraagd.

MIT HAALBAARHEID OPENT WEER IN APRIL 2019
De subsidiemogelijkheid voor het doen van haalbaarheidsstudies voor producten, productieprocessen of diensten door MKB-bedrijven gaat weer open! Bij een haalbaarheidsstudie kan gedacht worden aan bijvoorbeeld een literatuuronderzoek, marktverkenning of concurrentieanalyse. Aanvragen kunnen worden ingediend vanaf 9 april 2019. Hierbij geldt first come, first serve. Het is dus belangrijk om er meteen de eerste dag bij te zijn! De subsidie bedraagt 40% van de subsidiabele kosten tot een max. van € 20.000 per project. Uw eigen bijdrage kan in-kind voldaan worden door de inbreng van eigen uren, waardeerbaar tegen een forfaitaire bedrag van € 60 per uur. Bovendien wordt de subsidie geheel vooraf uitbetaald.

Benieuwd wat deze subsidie voor u kan betekenen? Neem een kijkje op onze website of laat u adviseren door een van onze ervaren adviseurs!

info@trias-subsidie.nl
077-3560100
delen:

Noord Limburg Business nr 1 2019

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden