CONNECTED: Nieuwe samenwerkings- en verdienmogelijkheden op 9 april

Magazines | Noord Limburg Business nr 1 2019Ondernemende professionals die bereid zijn even uit de dagelijkse praktijk te stappen en kansen te ontdekken voor nieuwe samenwerkingsverbanden en verdienmogelijkheden in Noord-Limburg, zijn 9 april van harte welkom in de Maaspoort in Venlo. De vierde editie van kennis- en netwerkevenement CONNECTED biedt weer een gevarieerd sprekersprogramma en veel netwerkgelegenheid.

Er staan maar liefst twee inspirerende keynotes, drie rondes met elf interessante parallelsessies en een sensationele afsluiting op het programma. Als onderdeel van het programma zijn er ook een aantal gemodereerde netwerkmomenten georganiseerd, zodat bezoekers daadwerkelijk nieuwe contacten leggen. In het programma is er veel ruimte voor interactie en vragen vanuit het publiek, met een aanbod van forums en workshops.

KEYNOTES
Steven Peters, Sector Banker Technologie, Media & Telecom bij ABN AMRO, zal in zijn inspirerende keynote een doorkijk geven in Internet of Things, de verbondenheid van elektronische apparaten onderling en met het internet, en de toepassingen om tot een versnelde duurzaamheidstransitie te komen. Keynote spreker Talitha Muusse geeft inzicht in het denken en handelen van de nieuwe generatie millennial ondernemers, die maatschappelijke en commerciële doelstellingen met elkaar verweven, en laat met praktijkvoorbeelden zien hoe zij tot grote successen komen.

PARALLELSESSIES
De bezoeker heeft de keuze uit elf kennis- en inspiratiesessies, die verdeeld over drie rondes worden aangeboden. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer nieuwe en duurzame verdienmodellen, het vinden & binden van talent, impact en innovatie door samenwerking, nieuwe technologie, innovatie op het gebied van voeding en gezondheid én manieren van energie bijtanken in een gehaaste maatschappij. De sessies worden aangeboden in de vorm van seminars, forums en workshops en duren 30 tot maximaal 40 minuten.FORUM VINDEN & BINDEN VAN TALENT
In een tweedelig forum over het vinden en binden van talent komt de actuele uitdaging op het gebied van arbeidsmarkt aan bod. Zes experts geven hun vernieuwende visie en delen hun ervaringen onder deskundige leiding van forumleider Tom Vaessen. Daarbij is ook ruimte voor vragen vanuit het publiek. Het forum wordt georganiseerd door Noord-Limburg Business.

INSCHRIJVEN
CONNECTED opent dinsdag 9 april de deuren om 12.00 uur en begint met een lunch, waarbij bezoekers direct al nieuwe contacten kunnen leggen. Het programma met plenaire sprekers en parallelsessies wordt afgewisseld met pauzes en netwerkmomenten. U kunt vervolgens met nieuwe ideeën, contacten en energie aan de slag! Organisaties die als partner aan CONNECTED zijn verbonden, hebben hun relaties inmiddels uitgenodigd voor het gratis bijwonen van het programma. Heeft u nog geen uitnodiging ontvangen, dan kunt u een toegangsbewijs aanschaffen.

Meer informatie en aanmelden via de website: www.connectedevent.nl.
delen:

Noord Limburg Business nr 1 2019

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden