De Stijl Van: Sione Götte, Sandton Château De Raay

Magazines | Noord Limburg Business nr 1 2019In de rubriek ‘De stijl van’ wordt een ondernemer uit de regio Noord-Limburg bij modezaak Jansen-Noy gekleed door styliste Marie-José Korsten. Ditmaal is Sione Götte, general manager van Sandton Château De Raay, aan de beurt.


In de kledingkast van Sione hangt voornamelijk zakelijke kleding. “Binnen de hospitality is het erg belangrijk om er altijd netjes en verzorgd uit te zien. Ik heb als general manager dan ook veel outfits nodig. Ik draag vooral jurken en broekpakken, altijd gecombineerd met een hoge hak. Qua stijl gaat mijn voorkeur uit naar kwalitatief goede kleding met een zakelijke, sportieve uitstraling. Ik houd niet van printjes, sjaaltjes en versieringen zoals kant en kraaltjes. Wel draag ik graag felle kleuren zoals geel en groen.” Op basis van haar stijl en kleurvoorkeuren heeft Marie-José enkele outfits uitgekozen. “Ik wilde het vooral vlot houden. Dat past bij de stijl en de persoonlijkheid van Sione: klassiek met een sprankel.”OUTFIT 1: FRISSE VOORJAARSKLEUR
Sione kan qua kleur veel hebben en daar heeft Marie-José volop gebruik van gemaakt. Met het oog op het naderende voorjaar heeft zij een jurk in een frisse voorjaarskleur uitgezocht, die is uitgevoerd in een grafische slangenprint. De citroenkleur van het ensemble komt terug in het voetbed en het riempje van de schoenen. Marie-José: “Het jurkje staat op een warme voorjaarsdag al heel zakelijk. Met het bijpassende jasje is de outfit geschikt voor elk zakelijk gesprek.” Sione: “Dit zou ik vanwege de print normaal niet zo snel passen, maar toen ik de jurk eenmaal aanhad vond ik het zeker niet slecht gekozen. Toch vind ik dit eerder een feestelijke dan een zakelijke jurk.”
OUTFIT 2: GEDISTINGEERD GRIJS
Voor de tweede look past Sione een soepelvallende zilvergrijze jurk met driekwartsmouw met daarover een knielange grijsblauwe jas met panterprint. De gedistingeerde kleuren en prachtige stoffen geven de general manager een prachtige uitstraling. De zilveren schoenen met feestelijke glitter waar ook nog een bijpassend tasje bij hoort, maken de set helemaal af. Sione: “Vanwege de ingetogen kleuren vind ik deze jas met print wél een zakelijke uitstraling hebben. De jurk zit perfect.” De set blijkt bovendien heel mooi te matchen met het bijzondere horloge van Sione. “De in 2001 overleden drummer van Bløf was de broer van mijn man. Hij draagt zijn horloge (Tag Heuer) als aandenken, net als ik. Dit horloge doe ik nooit af.” Tijdens het maken van de foto speelt het lied ‘Alles is liefde’ van Bløf op de achtergrond. “Toeval bestaat niet!”, zegt Marie-José.OUTFIT 3: MULTIFUNCTIONELE JUMPSUIT
Voor de derde foto trekt Sione een mooie donkerblauwe jumpsuit aan. De subtiele glitters bij de belijning van de hals en de bescheiden inkeping geven het geheel een zeer feestelijke uitstraling. Marie-José: “Met het blauw-wit gestreepte jasje erbij is deze outfit zowel feestelijk als zakelijk. De pumps hebben een nude tint. Dit past vrijwel altijd en leidt de aandacht niet af.” Sione: “Mijn man houdt niet van jumpsuits en zelf heb ik de perfecte versie nog niet gevonden, maar ik denk dat hij deze wel mooi vindt. Het item is zeer comfortabel en heeft een sportieve uitstraling. Gecombineerd met een jasje wordt het een hele stijvolle outfit, al zou ik zelf niet snel voor een marinelook gaan. De steentjes bij de hals zijn subtiel, dus die vind ik niet storend.”

Sione is blij met de tips van Marie-Jose en is zich nu nog meer bewust van haar eigen stijl en smaak. “Je kiest toch altijd automatisch voor een bepaald merk. Ik ga nu tijdens het winkelen toch met een andere blik rondkijken. En die jumpsuit vind ik echt een topper!”


AAN DEZE RUBRIEK WERKTEN MEE:
-Marie-José Korsten, Feel Good Expert
-Modezaak Jansen-Noy uit Sevenum
-Sandton Château De Raay
delen:

Noord Limburg Business nr 1 2019

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden