Café Y Más: Geboren uit de behoefte van onze relaties

Magazines | Noord Limburg Business nr 2 2019


Maarten de Klein


Heb jij dat ook? Je komt op het werk. Je loopt naar je werkplek en de geur van koffie komt je al tegemoet. Meteen krijg je zin in een lekker kopje koffie. En de energie begint te stromen. Deze dag kan niet meer stuk!


Dit zwarte goud is de motor van een bedrijf. We drinken het dagelijks. Het houdt ons wakker en alert tijdens een lange werkdag. Maar dan moet het natuurlijk wel lekker zijn. En niet zo’n smakeloos kopje koffie dat je soms voorgeschoteld krijgt.

PASSIE VOOR KOFFIE
Café Y Más is geboren uit passie voor koffie en de behoefte van onze relaties. Als we bij onze klanten langskomen, horen we vaak treurige verhalen over de koffiemachines. Dat ze niet functioneren, niet snel gerepareerd worden of dat de voorraad niet snel genoeg aangevuld wordt. En waar vooral slappe koffie uitkomt. Daar worden wij en onze klanten niet blij van. Zij zijn namelijk net als wij ware fijnproevers en houden van deze geurige drank. Het genot van cappuccino, espresso, latte of een gewone kop zwarte koffie willen wij niet alleen bewaren voor thuis of in de horeca.

ONTDEKKINGSTOCHT
Dus willen we ook op kantoor plezier beleven aan een met zorg gebrande en gezette koffie, gemaakt van verse bonen. Het was voor ons dan ook een kleine stap om op zoek te gaan naar een smakelijk alternatief. Innovatief als we zijn, besloten we oplossingen te bedenken. In die ontdekkingstocht proefden we verschillende soorten en melanges. We leerden dat het branden van koffiebonen, het soort bonen en de koffiemachine samen bepalen hoe koffie smaakt. Onze eigen mensen testen de machines, de melanges en genieten ervan. Regelmatig bezoeken ondernemers en bedrijven ons proeflokaal om onze crèmige espresso en mooie cappuccino’s te beleven.

EIGEN KARAKTER
We leveren drie soorten koffiebonen met ieder een eigen karakter. Zoals ook onze medewerkers een eigen karakter hebben. De volle Superior melange zorgt voor een frisse smaaksensatie. De lichte Leve hint naar melkchocolade, terwijl de pittige Picante je smaakpapillen prikkelt. Ben je benieuwd hoe onze melanges smaken? Kom dan naar ons proeflokaal en onze showroom. Daar geniet je niet alleen van onze koffie, maar kun je ook al onze koffiemachines bekijken. Café Y Más biedt drie serviceniveaus en levert verschillende merken koffiemachines. Want bij excellente koffie hoort een dito machine en een net zo goede service. Ga naar cafeymas.nl voor meer informatie of neem contact op met Maarten de Klein 024-20 300 76.
delen:

Noord Limburg Business nr 2 2019

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden