Hotel Maashof: Gratis active break op de e-chopper of e-kickbike tijdens uw vergadering

Magazines | Noord Limburg Business nr 2 2019Maashof, de inspirerende nummer 1 vergader- en overnachtingslocatie in Venlo, heeft iets nieuws. De fonkelnieuwe elektrisch aangedreven Choppers en Kickbikes zorgen voor een relaxte en verrassende onderbreking van uw vergadering.


VERGADEREN EN TRAINEN
In de bijzonder rustgevende omgeving van het hotelcomplex voelt iedere gast zich meteen op zijn gemak. De locatie met uitkijk over het water – Maashof beschikt over een viertal vijvers – werkt uitermate inspirerend en biedt tal van mogelijkheden tot vergaderen en het trainen van personeel. Naast ‘standaard’ vergaderzalen tot 50 personen beschikt Maashof over enkele bijzondere ruimtes. De vergaderruimtes zijn voorzien van de nieuwste audiovisuele apparatuur zoals breedbeeld full HD beamers en screens of grootbeeld presentatieschermen en wireless streaming systemen. Daarnaast is er in het gehele hotel geïnvesteerd in een snelle WiFi-verbinding.

‘T VIEVERHOES
‘T Vieverhoês’ aan het water is hiervan misschien wel het meest treffende voorbeeld. Deze vergader- en trainingszaal wordt gekenmerkt door een houten constructie en grote terrasvlonder boven het water. Een prachtig uitzicht is gegarandeerd.

BOARDROOMS
De bijzondere locatie van Maashof - midden in de natuur - wordt ook in de boardrooms benadrukt. De aangrenzende serres kunnen desgewenst bij de ruimtes betrokken worden waardoor buiten bij binnen wordt geïntegreerd en er een zeer ruimtelijk effect ontstaat. Alle boardrooms bieden plaats aan maximaal zestien personen.NIEUWE ACTIEVE BREAK; E-CHOPPER OF E-KICKBIKE RIJDEN
Wanneer u met deze fonkelnieuwe elektrische voertuigen de bocht om komt zijn, alle ogen meteen op u gericht. De opvallende verschijning van beide voertuigen trekt meteen de aandacht van overige weggebruikers. Een ritje op deze verrassende voertuigen is niet alleen ontspannen en innovatief maar bovendien gezellig! Dankzij de elektrische aandrijving maakt u makkelijk een praatje met collega’s. Het meegeleverde GPS-systeem brengt u altijd op tijd weer terug bij Maashof!

OVERNACHTEN EN DINEREN
Maashof is meer dan vergaderen en trainen. Overnachten behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden en hierin wordt iedere zakelijke gast zo goed mogelijk gefaciliteerd. Het hotel beschikt over kamers en suites van verschillende luxe niveaus. Wie na aankomst nog even wil doorwerken, kan gebruikmaken van de ruime bureaus op de hotelkamers en het gratis WiFi-netwerk. Ook afschakelen met een goed verzorgd diner in het restaurant behoort tot de mogelijkheden. Kortom, Maashof is dé partner op het gebied van vergaderen, trainen en overnachten in de regio Venlo!

www.maashof.com

PROFITEREN VAN DIT INTRODUCTIEAANBOD?
Profiteer nu van een introductie-aanbod waarbij u eenmalig gratis gebruik maakt van deze actieve break (t.w.v. € 29,50 p.p.) bij reservering van één van de vergaderruimtes van Maashof. Neem voor vrijblijvende info gerust contact op via 077-3969309 of info@maashof.com
delen:

Noord Limburg Business nr 2 2019

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden