Testverslag Volkswagen T-roc

Magazines | Noord Limburg Business nr 2 2019



DEALER: AUTOARENA VENLO
AFGEVAARDIGDE TIJDENS TESTDAG: DENNIS AERTS

MAIKEL DORSSERS: “Ronduit een prima auto met net even een andere uitstraling dan een Golf, dus ga ik een afspraak bij AutoArena maken voor een vervolg. In de uitvoering van het demonstratiemodel vind ik hem aan de binnenzijde te druk, maar aan de buitenzijde goed in balans. De stoelen zitten uitstekend.”

ANOUK HENDRIKX-AFONSO: “Ik heb de T-Roc leren kennen als een comfortabele auto met een aangename zit. De kleurstelling vind ik leuk en aansprekend, maar de plastic uitstraling van het interieur valt me wat tegen. Mooi dat je de weergave van de goed werkende navigatie op twee plaatsen ziet.”

HANS STEINER: “Waarschijnlijk een voltreffer voor Volkswagen, deze strakke en representatieve auto, in dit geval in een frisse kleur. Hij straalt kwaliteit uit, zoals je dat natuurlijk van dit merk mag verwachten, biedt een goed zitcomfort op prima in te stellen stoelen en blijkt goedkoper dan ik van tevoren dacht.”

JOSH TITULAER: “Wat gaaf zeg, zo’n digitaal dashboard. De voorzieningen op het gebied van audio en navigatie bevinden zich op een niveau zoals velen dat gewend zullen zijn van Volkswagen, net als de algehele degelijkheid. Voor mezelf vind ik de T-Roc iets te klein, maar met zijn prijsstelling zit hij erg goed.”

SPECIFICATIES
Merk: Volkswagen Model: T-Roc Uitvoering: 1.0 TSI 115 pk Style Transmissie: handgeschakelde 6-bak Brandstof: benzine Motor: 999 cm3 Vermogen: 115 pk Verbruik: 5,2 l/100 km Acceleratie 0-100 km/h: 10,1 s Topsnelheid: 187 km/h Uitrusting: metallic lak met zwart dak, 18-inch Grange Hill-wielen, achteruitrijcamera, ledkoplampen, Stoelpakket, Executive-pakket, Style+-pakket, chromen dakrelings, 65% getint glas, Spiegelpakket, klimaatregeling, digitaal instrumentarium, digitaal instrumentarium Verkoopprijs: € 35.218,- Vanafprijs: € 26.985,- Vanaf leaseprijs: € 396,- (full operational, 30.000 km/jaar, 48 maanden, excl. BTW) Informatie: www.autoarena.nl

 
delen:

Noord Limburg Business nr 2 2019

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by