Audi E-tron

Magazines | Noord Limburg Business nr 2 2019DEALER: AUTOARENA VENLO
AFGEVAARDIGDE TIJDENS TESTDAG: RICK DERKS

THEO VAN BOEKHOLD: “De stille versnelling is indrukwekkend. Als Audi de actieradius weet te vergroten, kan de e-tron een geduchte concurrent voor de gevestigde orde vormen. Voor mij geldt hij als een zeer representatieve auto met veel luxe, die bovendien aangenaam rijdt en veel zitcomfort biedt.”

STAN-MARK BERDEN: “Een topauto voor een echte liefhebber, die zich bereid toont een behoorlijk bedrag op tafel te leggen voor 100% elektrisch rijden met veel luxe. Kwaliteit, afwerking, comfort alles klopt en de e-tron is van alle gemakken voorzien. Extra opties maakt de E-Tron duurder.”

CORRY BOS: “Voor mezelf vind ik hem te groot, maar met zijn soepele rijgedrag voelt deze geruisloze auto heerlijk aan. Verder biedt de e-tron een fijne instap en dan kom je terecht op een ware fauteuil. Ik moet wel even vertrouwd raken met de camera’s in plaats van spiegels; vooral links mis ik de diepte.”

IRENE POOS: “Modern, geruisloos, degelijk en representatief, deze elektrisch aangedreven Audi e-tron. De digitale spiegels vind ik echter heel erg wennen en in mijn beleving dragen ze niet bij aan de veiligheid. Qua zitcomfort en voorzieningen als audio en navigatie een prima auto, maar de prijs is aan de hoge kant.”

SPECIFICATIES
Merk: Audi Model: E-tron Uitvoering: 55 quattro Advanced Transmissie: CVT Brandstof: stroom Motor: elektro Vermogen: 408 pk Verbruik: 22,6 kWh/100 km Acceleratie 0-100 km/h: 6,6/5,7 s Topsnelheid: 200 km/h (begrensd) Uitrusting: vierzone-klimaatregeling, panoramadak, comfortsleutel, digitaal instrumentarium, B&O Premium Sound System, virtuele spiegels, 360-graden camera Verkoopprijs: € 115.606,- Vanafprijs: € 84.100,- Vanaf leaseprijs: € 1024,82 per maand ex BTW. (full operational, 30.000 km/ jaar, 48 maanden, excl. BTW) Informatie: www.autoarena.nl
 
delen:

Noord Limburg Business nr 2 2019

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden