Testverslag Mercedes-AMG

Magazines | Noord Limburg Business nr 2 2019



DEALER: SMEETS MERCEDES-BENZ VENLO
AFGEVAARDIGDE TIJDENS TESTDAG: JEROEN JANSSEN

TWAN VULLINGS: “Als ik de Mercedes-AMG zou aanschaffen, betekent het dat ik een gouden bedrijf heb opgezet. Hij verdient simpelweg een 10+, ook al kost hij 173 mille. Dat is hij namelijk wel waard, met zijn uitmuntende comfort, directe en fijne rijgedrag, vele extra’s en het veilige gevoel dat hij biedt.”

HERMAN POELL: “Wat een geweldige ervaring, rijden in deze AMG GT, met alle denkbare voorzieningen aan boord. Mijn zonen zijn jaloers op me. In alle eerlijkheid zal ik hem nooit kunnen aanschaffen en ik vind het ook lastig om de prijs-kwaliteitverhouding te beoordelen, want ik heb geen referentiekader.”

IRENE POOS: “Als zakenauto vind ik hem niet zo representatief, maar wel leuk om er eens in te mogen sturen. Hij gedraagt zich sportief en maakt verschillend rijstijlen mogelijk. Daarnaast voelt hij heel degelijk aan en beschikt hij over een groot dashboard met een duidelijke weergave en veel instelopties.”

STAN-MARK BERDEN: “Een aanrader voor liefhebbers met een dikke beurs, deze meer dan mooie en superluxe auto met een perfecte combinatie van comfort en sportiviteit. De audio, navigatie en andere media? Buitengewoon goed, niets meer aan doen. Ik vind deze AMG GT in één woord fantastisch.”

SPECIFICATIES
Merk: Mercedes-AMG Model: GT Uitvoering: GT 43 4-Door Coupé Transmissie: 9-trapsautomaat Brandstof: benzine Motor: 2.999 cm3 Vermogen: 367 pk Verbruik: 9,1 l/100 km Acceleratie 0-100 km/h: 4,9 s Topsnelheid: 270 km/h Uitrusting: Dynamic Plus, Memorypakket, 360-gradencamera, Distronic, AMG Track Pace, panoramadak, trekhaak, voetgangerprotectiesysteem, actieve rijbaanwisselassistent, motorrestwarmte-installatie, verwarmbare achterbank, keyless go, stuurassistent, AMG Night-pakket exterieur Verkoopprijs: € 173.281,- Vanafprijs: € 117.335,- Leaseprijs: Op aanvraag Informatie: www.smeets.ag
 
delen:

Noord Limburg Business nr 2 2019

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by