De Stijl Van: Ron Coenen, TRIAS

Magazines | Noord Limburg Business nr 5 2019



In de rubriek ‘De Stijl Van’ wordt een ondernemer uit de regio Noord-Limburg bij modezaak Jansen-Noy gekleed door styliste Marie-José Korsten. Ditmaal is Ron Coenen, algemeen directeur van subsidieadviesbureau TRIAS, aan de beurt.

Fotografie: Laurens Eggen

Als algemeen directeur van TRIAS gaat Ron regelmatig op klantenbezoek. Daarvoor trekt hij steevast een pak uit de kast. "Ik vind dat je kleding een bepaalde, zakelijke uitstraling moet hebben. Al laat ik wel de stropdas achterwege. Ook wanneer ik namens TRIAS naar een voetbalwedstrijd ga, draag ik een pak. Een casual outfit draag ik alleen als ik de hele dag op kantoor ben en geen afspraken heb." Marie-José heeft op basis van Ron's voorkeuren met hulp van Fashion Guide Ingrid drie verschillende combinaties voor de winter uitgezocht. "Ron houdt van uitgesproken kleding en gaat kleuren en prints en opvallende schoenen niet uit de weg. Ook kan hij qua kleur heel veel hebben. Wel denk ik dat zijn stijl iets getailleerder kan en ga ik iets meer casual kledingstukken introduceren."



Outfit 1: In de mode


De eerste outfit bestaat uit een donkergrijs pak van soepelvallende stof met een witte krijtstreep. De broek heeft een elastieken band in plaats van een knoop en ritssluiting. Eronder draagt Ron een roestkleurige, dunne coltrui die matcht met de donkerbruine schoen met gesp. "Ik draag expres nooit een matchende riem, maar bij deze outfit hoeft dit natuurlijk niet. Het pak vind ik mooi, grijs draag ik zelf ook. Ik zou zelf eerder kiezen voor een roze hemd dan een coltrui, al heb ik die vroeger wel gedragen. De combinatie is heel geslaagd." "Zowel de coltrui als de roestkleur zijn helemaal van dit seizoen. Het staat Ron heel goed", knikt Marie-José tevreden.




Outfit 2: Casual zwart


Voor de tweede foto wordt het grijze pak ingeruild voor een zwarte, casual outfit. De look bestaat uit een zwarte jeans, een wit hemd met een bonte, florale print en een zwarte trui met kraag. De veterboots zijn gemaakt van ponyhair waarin een zwartwitte visgraatprint is verwerkt. De lange, grijsbeige jas en de zwarte tas van Feel Good Expert maken het geheel af. "Wauw, dit is echt heel hip", zegt Ron. "Een prima outfit voor een dag op kantoor. De schoenen zijn top, al vind ik het wel lastig om deze kledingstukken goed te combineren met wat ik al in de kast heb hangen. Ik zou het vooral in deze combinatie dragen." Marie-José: "Deze look laat zien dat zwart absoluut niet stijf hoeft te zijn en dat deze kleur een casual outfit een nette uitstraling geeft. De zwarte spijkerbroek kun je prima vervangen voor een nette blauwe jeans."




Outfit 3: Geslaagde kleurcombinatie

Voor de derde foto kiest Marie-José opnieuw voor casual chic in de kleuren zand en donkerblauw. Op de broek van ribstof draagt Ron een donkerblauw hemd met een bonte print van vogels in verschillende kleuren. De zandkleurige trui heeft een v-hals. De blauwe kleur komt terug in de felblauwe bowlingstijl schoenen met een accent van croco-print dat van de neus naar de veters loopt. De grove, geribbelde zool is eveneens blauw, net als de blauwe winterjas die tot boven de knie reikt. Ron vindt de kleurcombinatie van de broek en het hemd erg geslaagd, "maar ik moet wel even wennen aan die trui over dat hemd. Dat draag ik niet vaak. Ik houd van opvallende schoenen, maar deze zijn toch iets te uitgesproken voor mij." Marie-José: "Ook deze outfit is zakelijk, maar op een andere manier. Het geeft Ron een jonge uitstraling en dat past ook bij zijn leeftijd, zijn open


Aan deze rubriek werkten mee:
-Marie-José Korsten, Feel Good Expert
-Modezaak Jansen-Noy uit Sevenum

delen:

Noord Limburg Business nr 5 2019

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by