CONNECTED: Het kennis-, inspiratie- en netwerkevenement van Noord-Limburg

Magazines | Noord Limburg Business nr 5 2019



Jubileumeditie platform voor ondernemende professionals


Op dinsdag 7 april is de vijfde editie van CONNECTED in de Maaspoort in Venlo. Het initiatief is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot h?t moment waarop ontwikkelingen in Noord-Limburg een podium hebben en nieuwe samenwerkingsverbanden geboren worden. ABN AMRO is al drie jaar op rij trotse Key Partner.

Regionale functie

Startte CONNECTED nog als een lokaal evenement, inmiddels zijn programmapartners en bezoekers van het evenement afkomstig uit de hele provincie Limburg. De organisatie mocht tijdens de vorige, 'uitverkochte' (!) editie in april dit jaar, zelfs bezoekers uit de provincie Noord-Brabant ontvangen. Een belangrijke en onderscheidende meerwaarde ten opzichte van andere evenementen is dan ook dat men tijdens CONNECTED gegarandeerd nieuwe mensen ontmoet. Een belangrijke voorwaarde om als organisatie verder te komen.

Hoofdthema verbinden

Het hoofdthema van aankomende editie, 'ver-binden', is dan ook niet vreemd. Het sluit perfect aan op de titel van het evenement, dat nog steeds tot doel heeft om organisaties samen te brengen en te stimuleren om tot duurzame innovaties te komen. Om tot vernieuwing te komen heb je de daadkracht van bedrijven nodig, de kennis van onderwijsinstellingen en de facilitering door (semi)overheden. Het zijn ook deze drie typen organisaties die je op CONNECTED tegenkomt: als programmapartner en als bezoeker.



Compact programma

In een compact middagprogramma komen drie belangrijke elementen aan bod: het opdoen van informatie en inspiratie en het leggen van nieuwe contacten. Binnen de subthema's arbeidsmarkt, circulariteit & duurzaamheid, innovatie en technologie, krijgen bezoekers weer een inspirerend programma voorgeschoteld, met een keur aan workshops, seminars, paneldiscussies en tafelgesprekken. Het gemodereerd netwerkmoment van de vorige editie werd goed gewaardeerd en krijgt een vervolg. Dat betekent in een ontspannen omgeving tot nieuwe verbindingen komen.

Het programma opent met een lunchmoment om 12.00 uur en eindigt met een naborrel om 17.00 uur.

Tafelgesprekken

Nieuw onderdeel in het programma zijn de tafelgesprekken waarbij bezoekers plaatsnemen aan een tafel met een specifiek thema. In een kleine kring van zes tot acht bezoekers en een expert, komt men tot een gesprek waarbij bezoekers uitdagingen voor kunnen leggen en ervaringen kunnen delen. Zo'n gesprek kan bijvoorbeeld gaan over het vinden van financiering voor een innovatie, het vinden en binden van talent of het toepassen van technologie zoals domotica om een bedrijfspand te verduurzamen.

Save the date: 7 april 2020

Geinteresseerd? Zet de datum dinsdag 7 april 2020 alvast CONNECTED in uw agenda! De inschrijving opent februari 2020. U ontvangt een uitnodiging van een van de programmapartners voor een gratis bezoek, of u koopt een toegangsbewijs voor een dag vol informatie, inspiratie en nieuwe contacten.

www.connectedevent.nl

delen:

Noord Limburg Business nr 5 2019

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by