Bedrijfswagentestdag: testverslag Mercedes-Benz e-Vito - Smeets Mercedes-Benz Venlo

Magazines | Noord Limburg Business nr 5 2019



MERCEDES-BENZ E-VITO

DEALER: SMEET MERCEDES-BENZ VENLO
AFGEVAARDIGDE TIJDENS TESTDAG: ROY STEVENS

WOUTER EGTBERTS: “Het lijkt wel alsof je in een personenwagen rijdt, zo comfortabel is deze auto. Ook de stoelverwarming is zeer prettig. Daarnaast stuurt de eVito lekker scherp dankzij de kleine draaicirkel en reageren de remmen direct. Het interieur is simpel maar strak.”

THEO LEENEN: “De afwerking van deze auto is erg mooi. Het dashboard geeft veel informatie weer. De stoelen zitten heerlijk. Het elektrisch rijden was voor mij even wennen, maar verder rijdt de wagen gewoon als een automaat. Vanwege de wegenbelasting en het tanken is het prijstechnisch zeer interessant om elektrisch te rijden.”

IAN BAETSEN: “Deze eVito heeft een stoere uitstraling. De besturing en wegligging zijn prima in orde. De beschikbare subsidies maken het extra aantrekkelijk om in deze wagen te rijden.”

RICK CUIJTEN: “In deze eVito heb je alles binnen handbereik met een ruim aanbod aan elektronische bedieningsmogelijkheden. De range van 150 km is voor mijn bedrijf wat aan de krappe kant, maar het elektrisch rijden heeft wel de toekomst.”


SPECIFICATIES
Merk: Mercedes-Benz
Model: eVito Uitvoering: L2 Launch Edition
Vermogen: 84 kW/114 pk
Transmissie en aantal versnellingen: Automaat
Verbruik: 27 kWh/100 km
Ledig gewicht: 2162 kg
Inhoud laadruimte: 6 m3
Gemonteerde opties: Halfautomatische airco, snelheidsbegrenzer 120 km/uur, comfort bestuurdersstoel, verwarmde bestuurdersstoel, stuurwiel in hoogte en hoek verstelbaar, achteruitrijcamera, warmtewerend glas rondom, elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels, afstandsbediening met drie knoppen, LED-lichtstrook in laadruimte, achterdeuren 180 graden, houten vloer in laadruimte, laadruimtebekleding onderzijde, airbag voor passagier.
Vanafprijs (excl. BTW): € 41.990
Prijs testauto (excl. BTW): € 42.490
Leasetarief vanaf (excl. BTW, 48 mnd., 20.000 km/jaar): €999
Website: www.smeets.ag


 
delen:

Noord Limburg Business nr 5 2019

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by