Bedrijfswagentestdag: testverslag Mercedes-Benz Sprinter - Smeets Mercedes-Benz Venlo

Magazines | Noord Limburg Business nr 5 2019



MERCEDES-BENZ SPRINTER

DEALER: SMEET MERCEDES-BENZ VENLO
AFGEVAARDIGDE TIJDENS TESTDAG: GUIDO THEIS


JEROEN VAN WEL: “De motor van 190 pk in deze Sprinter is super. De besturing is licht en de wegligging lekker direct. De uitstraling is strak en modern, het interieur is ruim. Het multimedia MBUX systeem is zeer uitgebreid en werkt snel.”

MAUD VAN OOIJEN: “Deze auto ziet er zeer netjes uit en heeft een luxe uitstraling. Het zitcomfort is erg prettig, mede dankzij de demping van de passagiersstoel. De aansluiting met Apple Carplay is erg handig.”

THEO LEENSEN: “Het interieur is mooi, strak en stoer. Het zitcomfort is te vergelijken met dat van een personenauto. Ideaal is de stahoogte, zeker als je zoals ik aan de lange kant bent. De motor met 190 pk is lekker vlot.”

RICK CUIJTEN: “Het interieur van deze Sprinter ziet eruit als een personenauto en zo voelt deze ook aan als je plaatsneemt. De stoel draagt enorm bij aan het comfort. Voor mensen met rugklachen is dit een uitkomst. Verder heb je voldoende ruimte voor alles wat je in je broekzakken hebt zitten. Kortom, heel veel auto voor relatief weinig geld.”


SPECIFICATIES
Merk: Mercedes-Benz
Model: Sprinter
Uitvoering: 319 L4H2
Cilinderinhoud: 2.987 cm3 (6 cilinder V-motor)
Vermogen: 140 kW/190 pk
Transmissie en aantal versnellingen: 7-traps automaat
Verbruik: 9,0 liter/100 km (gecombineerd verbruik)
CO2-uitstoot: 236 g/km
Ledig gewicht: 2.538 kg
Inhoud laadruimte: 15,5 m3
Gemonteerde opties: DISTRONIC (actieve afstand assistent), MBUX (multimediasysteem met 10,25” touchscreen met DAB), THERMOTRONIC (Automatische airconditioning), Parkeerpakket met 360 graden camera, high performance full-LED koplampen, LED-lichtstrook in laadruimte, 17” lichtmetalen wielen, lederen stuurwiel, combi-instrument met kleurenscherm, verwarmde en geveerde bestuurdersstoel, attention assist, dodehoekassistent met optische en akoestische waarschuwing, zijwindassistent, actieve remassistent.
Vanafprijs (excl. BTW): € 21.490
Prijs testauto (excl. BTW): € 37.146
Leasetarief vanaf (excl. BTW, 48 mnd., 20.000 km/jaar): €485
Website: www.smeets.ag
delen:

Noord Limburg Business nr 5 2019

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by