CONNECTED: Save the date voor nieuwe inspiratie en contacten

Magazines | Noord Limburg Business nr 6 2019



Ondernemende professionals uit met name Noord-Limburg komen bijeen op dinsdag 7 april in De Maaspoort in Venlo. Tijdens de 5e editie van CONNECTED krijgt men inzicht in de meest actuele ontwikkelingen en initiatieven in de economische regio Noord-Limburg en inspiratie rondom nieuwe verdienmogelijkheden. Ook is er weer alle gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten, uit de regio en daarbuiten.


Het volledige programma van het kennis-, inspiratie- en netwerkevenement wordt in februari bekendgemaakt en bevat meerdere inspirerende keynote sprekers tijdens het plenair programmagedeelte evenals een programma van break-out sessies met seminars, forums, workshops en tafelgesprekken. Er is onder andere een workshop van ABN AMRO die ondernemers helpt de transformatie van lineaire naar circulaire economie te maken. Daarnaast zijn er diverse tafelgesprekken, waarbij je als bezoeker in klein gezelschap samen met een expert over een vooraf bepaald thema van gedachten kunt wisselen. Daar-bij is ook ruimte om jouw eigen uitdagingen of vragen voor te leggen.



PARTNERS

Iedere editie van CONNECTED zijn er circa 25 partners aangesloten, die een deel van het programma voor hun rekening nemen. Uniek is dat alle onderwijsinstellingen voor mbo, hbo en wo in Noord-Limburg vertegenwoordigd zijn en gezamenlijk een programmaonderdeel verzorgen. Ook ondernemersverenigingen MKB Limburg en Ondernemend Venlo zijn van de partij en trakteren hun leden weer op een gratis bezoek aan CONNECTED. Netwerkorganisatie BS Morgen is een van de programmapartners. Onder deskundige leiding van de ervaren René Luijten en zijn team worden de tafelgesprekken georganiseerd om tot waardevolle gesprekken en nuttige verbindingen te komen.

SAVE THE DATE: 7 APRIL

Op dinsdagmiddag 7 april gaat het gebeuren, noteer de datum dus in uw agenda! Stap tijdens CONNECTED even uit de waan van de dag, krijg inzicht in nieuwe kansen voor uw onderneming, die u de dag erna vol nieuwe energie en samen met nieuwe verworven contacten op kunt pakken! 

connectedevent.nl

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by