BS Morgen: Vol vertrouwen doorgroeien in 2021

Magazines | Noord Limburg Business nr 4 2020Ondernemersnetwerk BS Morgen bestaat 10 jaar en kijkt positief vooruit

Op 1 oktober jongstleden bestond Business Sociëteit Morgen tien jaar. René Luijten, oprichter en eigenaar van het netwerk dat actief is in Limburg en Zuidoost-Brabant, kende een merkwaardig jubileumjaar. Een jaar waarin live meetings getransformeerd werden tot online meetings en het grote jubileumfeest niet door kon gaan. Maar ook het jaar waarin door creativiteit en flexibiliteit een aantal bijeenkomsten wel live doorgang kon vinden en het ledenaantal van het netwerk zelfs groeide. "Een teken dat we met onze meetings waarde toevoegen voor de ondernemer."

 

Waar BS Morgen in 2010 startte met Meet & Match, gemodereerde tafelgesprekken met collega-ondernemers waarbij de kennismaking en de dialoog centraal staat, kent het netwerk inmiddels een uitgebreid program-ma gericht op drie verschillende doelgroepen: mkb, zzp en young professionals. Het sparren met ondernemers, kennis delen en het bouwen aan relaties zijn de belangrijkste aspecten en maken ons onderscheidend", vertelt René Luijten bevlogen. "We hebben verschillende concepten, waarbij onze leden binnen hun pakket eenvoudig de keuze kunnen maken aan welke meetings ze op dat moment behoefte hebben. Zo helpen we ze met hun vraagstukken en leggen we verbindingen tussen ondernemers en organisaties binnen het netwerk en daarbuiten. Het resultaat is dat leden zowel op zakelijk als persoonlijk vlak een groei doormaken. Dat groeien doen we als netwerk zelf overigens ook. Ondanks de coronacrisis hebben we het afgelopen jaar een mooi aantal ondernemers als nieuw lid mogen verwelkomen. We kijken dan ook positief vooruit en hopen door te groeien in 2021."


BS Morgen kent de volgende meetings binnen haar programma:

-Meet & Match: tafelgesprekken waarbij je op effectieve wijze met meerdere ondernemers de dialoog aangaat.

-Meet the Expert: exclusieve, persoonlijke ontmoeting met keynote experts.

-Mastertable: verdiepend programma op actuele thema's en specifieke, gelijkwaardige kenmerken.

-Meet the Company: een kijkje in de keuken van een lid met inspirerende inzichten over zijn/haar expertise en aanpak.


Daarnaast zijn er nog 'social' meetings zoals de ZomerTourrit, Golfdag en het Café van Morgen. Een deel van de bijeenkomsten zijn specifiek voor een bepaalde doelgroep (mkb, zzp of young professionals) en bij andere meetings wordt juist de kruisbestuiving tussen de doelgroepen opgezocht. Steeds weer in een open setting waarin men elkaar de ruimte geeft om vragen, uitdagingen en successen met elkaar te delen.

 

Meer weten over de mogelijkheden van BS Morgen of een keer een meeting ervaren? Neem contact op met René Luijten via reneluijten@bsmorgen.nl of kijk op de website bsmorgen.nl.

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by