Multicopy The Communication Company | Venray en Nijmegen: Een nieuw jaar, nieuwe kansen!

Magazines | Noord Limburg Business nr 4 2020


Robert en Marjan Gijsbers (foto: Robert Aarts)

Wie Multicopy-ondernemer Robert Gijsbers kent, weet dat hij altijd en overal kansen en mogelijkheden ziet. Hij zit dan ook vol ideeën en energie om samen met zijn vrouw Marjan een succes van 2021 te gaan maken. En dan met name voor hun klanten: "Wij geven hun graag de grootsheid die ze verdienen!"

Robert Gijsbers, ondernemer van Multicopy The Communication Company | Venray en Nijmegen: "We hebben een bizar jaar achter de rug, maar dat betekent niet dat je bij de pakken neer moet gaan zitten. In tegendeel! Juist zo'n crisis als waar we nu in zitten, dwingt je om na te denken over je organisatie. Wat werkt, wat moet er veranderen, wat moet je loslaten? Het zijn allemaal vragen die ik mijzelf heb gesteld, maar die iedere ondernemer zich zou moeten stellen."

Marjan Gijsbers: "We hebben een tijdje geleden een onderzoek onder mkb-ondernemers gedaan waaruit bleek dat bijna 80% van de ondernemers ideeën heeft om zijn of haar onderneming (nog) succesvoller te maken, maar dat zo'n zes op de tien ondernemers tijd te kort heeft om hun ambities de ruimte te geven. En dat is zonde!"

Robert Gijsbers: "We merken dat ondernemers die ideeën voor hun bedrijf echt wel hebben, maar ze hebben niet de rust en ruimte om stil te staan bij wat ze nu precies willen bereiken en welke communicatiemiddelen ze hiervoor het beste kunnen inzetten. Grote bedrijven gaan hiervoor naar een reclamebureau, maar dat is voor bedrijven in het mkb vaak te hoog gegrepen. Als Multicopy-ondernemer begrijp ik hen als geen ander en we hebben de kennis in huis om hen verder te helpen."

Refresh Gesprek

Robert Gijsbers vervolgt: "Met een Refresh Gesprek geven we de ondernemer inzicht in de echte uitdaging, het kloppende hart van de onderneming en de potentie voor meer succes. Vervolgens ondersteunen en ontzorgen we hen met communicatieop-lossingen die daarbij passen. We zorgen ervoor dat hun passie weer naar boven komt en dat hun bedrijf weer glans krijgt. Dat verdient elke ondernemer!"

Marjan Gijsbers: "Wat in het onderzoek ook opvalt is dat een kwart van de ondernemers ziet dat de uitstraling naar de buitenwereld onvoldoende is meegegroeid met de tijd en het bedrijf. Ze zijn op de oude voet doorgegaan en missen daarom vaak een moderne 'touch'. Vier op de tien ondernemers geven daarnaast ook aan dat hun communicatie niet altijd voldoende uitstraalt wat hun bedrijf uniek maakt. En dat is pijnlijk. We nodigen ondernemers dan ook van harte uit om een afspraak met ons te maken."

Toppositie onder zakelijke dienstverleners

In december is de MT1000 van 2020 bekendgemaakt en Multicopy The Communication Company heeft daarin de 18e plaats behaald. Op het gebied van klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering behaalde zij bovendien drie keer de maximale waardering van vijf sterren.

Robert Gijsbers: "We zijn ontzettend trots op deze notering. Het is de waardering van onze opdrachtgevers die ons zo ver in deze lijst heeft gebracht. Het is hun persoonlijke ervaring die ervoor heeft gezorgd dat ze ons aanbevelen bij een vriend of collega en ons de hoogste waardering geven op het gebied van klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. En we zijn van plan om dat in 2021 zo mogelijk nog beter te gaan doen!"
 

 

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by