VVV-FIT: Het nieuwe gezondheidsconcept voor het zakelijke netwerk

Magazines | Noord Limburg Business nr 1 2021Stel je eens voor. De dag fris starten met een work-out op de vlonders van het businessterras van Covebo Stadion - De Koel -. Je in het zweet werken met de zonsopkomst van achter de tribune in je gezicht. Vervolgens douchen en daarna fris en fruitig genieten van heerlijke jus d'orange en een croissantje in de Rabobank Businesslounge. Dat is VVV-FIT, waarbij Vitaliteit, Voeding en Verbinden centraal staan. Maak kennis met het nieuwe concept van VVV-Venlo voor het zakelijke netwerk. Ga jij de uitdaging aan om de coronakilo's te verbranden?!


Het concept is een samenwerking tussen NEXT LEVEL Personal Training en VVV-Venlo. NEXT LEVEL Personal Training is gevestigd in het voormalige pand van zaal LimianZ gelegen naast Stadion de Koel. Door het bijeenbrengen van diverse onderdelen is h?t perfecte idee ontstaan bestaande uit sporten, ontbijten en netwerken. Hierdoor kun je op een frisse manier de dag energierijk beginnen. Op deze wijze combineren we de facetten gezondheid en zakelijk succes met elkaar en trachten we als VVV-Venlo onze topsportmentaliteit over te brengen op het zakelijke netwerk.

Nulmeting
De training bestaat uit work-outs in en rondom Covebo Stadion - De Koel - in groepen van maximaal acht personen. Aansluitend aan de training zal de activiteit worden afgesloten met een ontbijtsessie waarbij netwerken centraal staat. Vooraf zal er een 'nulmeting' gedaan worden van onder andere gewicht, vetpercentage en spiermassa van de deelnemers. Gedurende de trainingsweken is het mogelijk om de gemaakte progressie te meten door middel van een zelfde meting. Zo streven we gezamenlijk naar het hoogste resultaat.

Spelerstrap

De trainingen variëren van locaties in- en rondom het authentieke stadion van VVV-Venlo. Zo zal de wereldberoemde spelerstrap gebruikt gaan worden en zullen er op het businessterras oefeningen gedaan worden waarbij alle spiergroepen aan bod komen. Spierpijn gegarandeerd! Daar-naast wordt er ook gebruik gemaakt van de gloednieuwe fitnesszaal van NEXT LEVEL Personal Training om zo te gaan voor het optimale resultaat. Persoonlijke begeleiding staat centraal en gezamenlijk zal ieder persoonlijk doel worden nagestreefd.

De combinatie van sporten in een inspirerende omgeving, netwerken op de plek waar normaal voetbalwedstrijden op het hoogste niveau gespeeld worden en de professionele aanpak maakt dit concept uniek.

Enthousiast geworden? Maak het mee en ervaar het zelf middels een gratis proeftraining VVV-FIT! Wil jij meer informatie over dit aanbod, neem dan contact op via commercie@vvv-venlo.nl. En wie weet waan jij je binnenkort een echte topsporter in Covebo Stadion - De Koel -.
 

delen:
Algemene voorwaarden