CONNECTED biedt actuele blik vooruit

Magazines | Noord Limburg Business nr 2 2021Dinsdag 19 oktober kunnen ondernemende professionals uit Noord-Limburg en omgeving elkaar weer zien en spreken na een roerige periode die bij menigeen indruk heeft gemaakt. In De Maaspoort in Venlo is dan de vijfde editie van het kennis-, inspiratie- en netwerkevenement CONNECTED.

 

Er wordt een inspirerend programma aangeboden voor (mede)beslissers in het bedrijfsleven, onderwijs en (semi-)overheid over de meest actuele trends en ontwikkelingen die relevant zijn om succesvol te blijven ondernemen. Ook krijgt de bezoeker een blik op de vele initiatieven in Noord-Limburg.

KEYNOTE TALITHA MUUSSE

Duurzaam ondernemen is zo mogelijk nog actueler dan voorheen. De wereldwijde pandemie heeft doen beseffen dat we zuinig horen te zijn op onze planeet en dat we na moeten denken over de ma-nier waarop we met mensen en dieren omgaan. Het thema duurzaamheid is de brede, rode draad in het programma van CONNECTED. De jonge onderneemster Talitha Muusse, die dit jaar regelmatig op de landelijke televisie haar kennis en ervaringen mocht delen, zal de bezoekers in haar keynote het belang van duurzaam leiderschap laten zien, zeker als je de nieuwe generatie medewerkers aan je organisatie wil binden. De inspirerende spreekster is tevens oprichter van het initiatief 'Blikverruimers', waarbij jong top talent de raden van toezicht en commis-sarissen van gerenommeerde bedrijven een kritische spiegel voorhoudt.

Naast haar keynote is er onder leiding van dagvoorzitter en interviewer Frans Pollux een vraaggesprek met Talitha Muusse volgens de 'College Tour' opzet. Daarin nemen tevens ondernemer Peter Gatzen van Deltastar Nutrients en arbeidsmarktexpert Han Mesters van ABN AMRO deel. Met het publiek gaan zij in gesprek over hun ervaringen en inzichten op het gebied van duurzaam leiderschap door jonge ondernemers en het vinden en binden van werknemers.BREAK-OUT SESSIES

Onderdeel van het programma zijn twee rondes met break-out sessies, die in verschillende vormen worden aangeboden met een diversiteit aan thema's. Er is een workshop om actief aan de slag te gaan met het verduurzamen van je bedrijf en verdienmodel, seminars en tafelgesprekken over cybersecurity, duurzaam ondernemen in het groene domein en technologische oplossingen voor een duurzamere werkvloer. Mediapartner Noord-Limburg Business organiseert daarnaast het interactieve forum: 'Duurzame regio: de stand van zaken' en in samenwerking met BS Morgen wordt er een 'meet & match' georganiseerd om nieuwe contacten te leggen.

TIJDIG INSCHRIJVEN!

De editie van 2019 was volledig uitverkocht, het is daarom raadzaam om tijdig kaarten te bestellen voor deze jubileumeditie op 19 oktober, die afgesloten wordt met een walking diner. Relaties van CONNECTED partners ontvangen een uitnodiging, tevens zijn er kaarten € 149 te koop. Geïnteresseerd in nieuwe contacten, ontwikkelingen in de regio en kansen voor nieuwe verdienmogelijkheden of samenwerkingsverbanden? Bekijk vanaf eind augustus het hele programma en registreer via de website www.connectedevent.nl.

 

delen:

Noord Limburg Business nr 2 2021

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by