Venray Big Business: Nieuwe ondernemersbeurs in startblokken

Magazines | Noord Limburg Business nr 2 2021Begin 2020 startte Robert Hoelen zijn onderneming Omzetters. De Venraynaar was in het verleden werkzaam bij Evenementenhal Venray waar hij verantwoordelijk was voor netwerkbeurs Ondernemers Vakdagen. Met Omzetters lanceerde hij vorig jaar zomer Venray Big Business, een groot nieuw ondernemersevent voor Noord-Limburg met focus op de regio Venray.


Het nieuwe concept sloeg aan en was in korte tijd uitverkocht voor standhouders. Door corona werd het echter tot twee maal toe verplaatst. Op donderdag 23 september vindt de eerste editie van het evenement plaats in de Venrayse schouwburg. Tijd voor een vooruitblik.

We spreken Hoelen twee weken na de officiële kick-off van Venray Big Business die op 1 juli plaatsvond. "Een ontzettend gave avond", aldus de bevlogen ondernemer. "Met de exposanten hebben we die avond vooruitgeblikt op de beurs en alvast onderling genetwerkt. Je merkt aan alles dat ondernemers weer toe zijn aan live events. Het zo mooi om te zien dat alles dan weer samen komt en al snel weer helemaal nor-maal voelt. We zijn er ook zo aan toe."

Nieuw concept

Venray Big Business is een eendaagse ondernemersbeurs die draait om (nieuwe) contacten, zichtbaarheid en beter worden als organisatie. De exposanten richten zich niet alleen op de bezoekers maar worden ook onderling met elkaar verbonden. De beurs is opgezet middels een uniforme uitstraling waarbij iedere 'businesspartner' een gelijke basis inrichting van de stand heeft. Verspreid over vier verschillende ruimtes staat een breed scala aan bedrijven, voornamelijk uit de regio Venray. Iedere ruimte in de schouwburg kent een andere uitstraling en bezoekers lopen een vaste route. Het evenement stond in eerste instantie gepland op 25 maart en reeds in januari was het volledig uitverkocht voor standhouders. Door corona werd een verplaatsing naar juni noodzakelijk, maar dat bleek niet veel later ook niet haalbaar. Frustrerend uiteraard, zeker ook voor Hoelen. "Maar het is niet anders en de deelnemers tonen ook alle begrip. De 'vibe' is er ondanks alles goed in gebleven en iedereen kijkt reikhalzend uit naar 23 september."

Programma

Maar wat mogen bezoekers verwachten? Het idee van Venray Big Business is dat niet alleen exposanten beter worden als organisatie, maar de bezoekers ook. Uiteraard door het leggen van contacten en netwerken, maar ook door het lezingenprogramma. Het theater van de Venrayse schouwburg wordt omgedoopt tot de 'Mainstage'. Hier pakken de premium partners van het evenement uit met mooie verhalen die jou als ondernemer echt verder brengen. Als de beursvloer gesloten is, is het tijd voor de Venray Big Business 'eindshow'. Jos Burgers zal dan zijn opwachting maken. Deze expert in klantgerichtheid zal met veel humor de avond afsluiten, waarna een grote netwerkborrel plaats zal vinden.

Plannen

Hoelen heeft veel plannen voor de toekomst. "Venray Big Business smaakt duidelijk naar meer. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een concept voor een andere regio. Dat maak ik spoedig bekend."

 

Facts & Figures

Event: Venray Big Business
Organisatie: Omzetters
Datum: donderdag 23 september
Locatie: Schouwburg Venray
Beursvloer open: 16:00 uur
Website: venraybigbusiness.nl
Entreeticket: kosteloos, registeren via beurswebsite
Meer info of vragen: info@omzetters.nl

delen:

Noord Limburg Business nr 2 2021

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by