Testverslag Mercedes-Benz C-Klasse (Smeets Mercedes-Benz)

Magazines | Noord Limburg Business nr 2 2021



Mercedes-Benz C-Klasse


Dealer: smeets Mercedes-Benz
Afgevaardigde tijdens de testdag: Lazlo Drenth


Jon Pieper:

"De uitstraling is sjiek en klassiek, zelfs een tikkeltje sportief. Zeker de toepassing van carbon geeft het wat extra's. Ook aan het interieur merk je dat dit een auto in een hoger segment is. De wagen biedt een sportieve, lage zit in een ergonomische stoel. Rijden in deze C-Klasse is heerlijk, zeker in de S+ stand. Hier wil je echt kilometers in maken. De motor reageert soepel en ook de automaat functioneert naar behoren. Het display ziet er prima uit, maar ik moest zelf wel even zoeken waar alles zat. Na deze test-rit ben ik ook heel erg benieuwd naar de nog te verschijnen plug-in hybride variant."

Marjan Gijsbers:

"Dit is echte 'Deutsche Gründlichkeit'. Zoals je mag verwachten worden de binnen- en buitenkant van deze auto gekenmerkt door moderne luxe. Het rijden is een 'rijke' bele-ving en wat betreft de elektronische functies die via het scherm te bedienen zijn, lijken de mogelijkheden eindeloos. Wat betreft de prijs-kwaliteitverhouding ben ik positief verrast."

Maikel Welten:

"Deze auto straalt kwaliteit uit, mede dankzij de uitstekende afwerking. Bovendien rijdt de C-Klasse zeer fijn en draagt de vering zeker bij aan het rijcomfort. De automaat werkt zeer soepel. Als mijn voorkeur niet uit zou gaan naar elektrisch, zou deze zeker hoog op mijn lijstje staan."

Arthur Noten:

"Ik ben zelf echt een liefhebber van Mercedes-Benz en ook deze auto scoort hoog bij mij. Het design is strak en zeer luxe afgewerkt. In combinatie met de zwarte, leren stoelen en het palet aan kleuren in de navigatie is het ontwerp van het interieur bovendien zeer afwisselend. De lage zit draagt bij aan de rijbeleving."

 

Specificaties

Merk: Mercedes-Benz

Model: C-klasse

Uitvoering: 200 Launch Edition AMG-Line

Cilinderinhoud: 1.496 cm3

Vermogen: 204 pk

Transmissie en aantal versnel-lingen: 9 versnellingen automaat

Verbruik: 6,4 l/100 km

CO2-uitstoot: 144 g/km

Ledig gewicht: 1.550 kg

Inhoud laadruimte: 455 liter

Gemonteerde opties (pakket-ten toelichten): Panorama dak, Parkeerpakket met achteruitrij-camera, AMG-Line

Vanafprijs (incl. BTW): 48.280

Prijs testauto (incl. BTW): 57.888

Leasetarief vanaf (excl. BTW, 48 mnd., 20.000 km/jaar): 669

Meer informatie: www.smeets.ag

 

 

delen:

Noord Limburg Business nr 2 2021

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by