Testverslag Volkswagen ID.4 (Wealer)

Magazines | Noord Limburg Business nr 2 2021Volkswagen ID.4

Dealer: Wealer
Afgevaardigde tijdens de testdag: Bram Engelen


RICK HEIJKENS:
“Vergeleken met de ID.3, mijn huidige auto, biedt de ID.4 een stukje extra klasse. Ook de besturing voelt wat meer volwassen. Het zitcomfort is fantastisch. Dankzij de hoge zit heb je veel zicht op de weg. De motor en de versnellingsbak werken echt perfect. Ook de travel assist is prettig om te gebruiken. De prijs-kwaliteitsvergelijking is goed.”

JON PIEPER:
“Ik vind de ID.4 een mooie auto met een speelse, frisse uitstraling. Van binnen zie je pas hoe groot deze wagen is! Het panoramadak maakt de auto helemaal af, die optie is zeker een aanrader! De stoelen zitten fijn en bieden zelfs bij een lengte van 1,90 m meer dan voldoende ruimte. Het scherm is even wennen, maar deze kun je wel overal voor gebruiken.”

MAIKEL WELTEN:
“De uitstraling van de ID.4 is niet te uitbundig, wat goed past bij het segment. Op de afwerking heb ik weinig aan te merken. Het interieur spreekt me aan: rustig, neutraal en ruim met prettige stoelen. Ook de bagageruimte is prima in orde, net als de opbergmogelijkheden in het interieur. De motor is zeer responsief en presteert boven verwachting.”

BEREND VAN BERKEL:
“Deze auto oogt modern en degelijk. De wagen voelt goed aan en is strak afgewerkt. Het interieur is ietwat eenvoudig uitgevoerd maar alles is aanwezig. De stevige stoelen zijn prima naar wens in te stellen en zitten ruim. De ID.4 ligt altijd goed op de weg en veert comfortabel. Zeker wanneer je met meerdere mensen in een auto rijdt, is dit echt een aanrader.”

SPECIFICATIES

Merk: Volkswagen

Model: ID.4

Uitvoering: 1st Max

Vermogen: 204 pk

Transmissie en aantal versnellingen: automaat

Verbruik: 18,0-18,3 kWh/100 km

Ledig gewicht: 2.124 kg

Inhoud laadruimte: 543-1.575 l

Maximaal laadvermogen AC/DC: 11kW/125 kW

Laadtijd AC 11 kW (0-100%): 7 uur 30 min

Laadtijd DC 125 kW (5-80%): 38 min

Actieradius (WLTP): 501 km

Vanafprijs (incl. BTW): € 38.590

Prijs testauto (incl. BTW): € 57.040

Leasetarief vanaf (excl. BTW, 48 mnd., 20.000 km/jaar): € 580

Meer informatie: www.wealer.nl
delen:

Noord Limburg Business nr 2 2021

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by