Testverslag SKODA Enyaq (Wealer)

Magazines | Noord Limburg Business nr 2 2021ŠKODA Enyaq

Dealer: Wealer
Afgevaardigde tijdens de testdag: Mathieu PamaMARKUS MATZKEIT:
“Ik vind de kleuren die in het design zijn verwerkt heel mooi. Ook de afwerking en de kwaliteit ogen top. Bovendien biedt deze grote auto veel ruimte, ook wat betreft de bagageruimte. De mogelijkheid om je paraplu in de deur op te bergen, vind ik een prima idee.”

ROBERT GIJSBERS:
“De uitstraling van de Enyaq is functioneel en degelijk. Voor de afwerking zijn mooie materialen gebruikt. Het interieur is erg fraai en oogt haast als een cocon. De stoelen zijn comfortabel en je hebt veel beenruimte. De opbergmogelijkheden zijn riant en slim gevonden, zoals een mogelijkheid om je paraplu in de deur op te bergen. De auto rijdt daarnaast erg prettig en betrouwbaar. Deze ŠKODA heeft mijn verwachtingen overtroffen.”

JON PIEPER:
“Van de familie van Volkswagen, Audi en ŠKODA die tijdens de testdag aanwezig is, vind ik dat deze wagen de beste uitstraling en het mooiste model heeft. Dit is echt een auto in plaats van een elektrisch voertuig. De uitvoering is luxe, en zeker de moeite waard. Dat heeft me echt positief verrast. Daarnaast stuurt de Enyaq heerlijk en functioneren de elektronische opties en extra’s naar behoren. Kortom, een super auto.”

MARJAN GIJSBERS:
“Deze ŠKODA heeft een robuuste, maar luxe uitstraling en dat geldt ook voor de afwerking en het interieur. Het zitcomfort is prima en volledig naar eigen wens in te stellen. De remweg is voor mijn gevoel een tikkeltje aan de lange kant. Ook moest ik even wennen aan de stille motor, maar verder rijdt de wagen naar alle tevredenheid.”


SPECIFICATIES

Merk: ŠKODA

Model: ENYAQ iV

Uitvoering: iV 80

Vermogen: 204 pk

Transmissie en aantal versnellingen: automaat 1 versnelling

Verbruik: 16 kWh/100 km

Ledig gewicht: 2.090 kg

Inhoud laadruimte: 585-1.710 l

Maximaal laadvermogen AC/DC: 11 kW/126 kW

Laadtijd AC 11 kW (0-420 km): circa 8 uur en 15 min

Laadtijd DC 126 kW (42-366 km): circa 34 min

Actieradius: maximaal 615 km

Gemonteerde opties: Black magic mica, ecoSuite lederen interieur, 130 kW oplaadmogelijkheid, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met geheugenfunctie, Comfort Plus

Vanafprijs (incl. BTW): € 41.480

Prijs testauto (incl. BTW): € 60.950

Leasetarief vanaf (excl. BTW, 48 mnd., 20.000 km/jaar): € 582

Meer informatie: www.wealer.nl
delen:

Noord Limburg Business nr 2 2021

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by