Testverslag Ford Mustang Mach-E (Wassink)

Magazines | Noord Limburg Business nr 2 2021Ford Mustang Mach-E

Dealer: Wassink
Afgevaardigde tijdens de testdag: Marc Arts


PAUL ENGELEN:
“Ik vind dit een mooie auto, zeker aan de achterlichten kun je zien dat het echt om een Ford gaat. De afwerking is veel beter dan gedacht voor een Amerikaanse auto. Er zijn meer dan genoeg opbergmogelijkheden, alleen al het interieur heeft diverse bakjes en vakken. Qua rijprestaties rijdt de Mach-E zoals een EV zou moeten rijden. Ook de prestaties van de motor zijn dik in orde. Als je een auto wil voor het sportieve gevoel, is dit zeker een aanrader.”

MARJAN GIJSBERS:
“De uitstraling van deze Ford is imponerend. Ik heb nog nooit in dit merk auto gereden maar ben echt positief verrast. Tijdens het sturen geeft de auto een signaal als je buiten de lijntjes rijdt. Dat kan bij het maken van veel kilometers een fijne optie zijn.”

BEREND VAN BERKEL:
“Het design en de uitstraling vind ik verrassend voor het merk Ford, net als de hoogte van de auto. Het interieur is netjes afgewerkt en gebruiksvriendelijk. De vering kun je zelf instellen; het verschil tussen sportief en comfort is goed te voelen. Het achtergrondgeluid van de motor is een mooie functie.”

MARKUS MATZKEIT:
“Wat een fantastische auto, hier houd ik van. Het design, het interieur, het zitcomfort, de motorprestaties; alles is zoals je van Ford mag verwachten. Het display heeft een flink formaat, dat komt de leesbaarheid en het kiezen van de functies ten goede. Door het vertrouwde V8-geluid wordt dat echte Mustang-gevoel verder versterkt.”

ARTHUR NOTEN:
“Ik ben erg verrast door de keuze van Ford om deze Mustang zo geluidloos mogelijk te maken en te kiezen voor een elektrische variant. Het exterieur is erg strak. De kleur is mooi, zeker in combinatie met de velgen en de rode remklauwen. Je zit vrij hoog en hebt veel beenruimte. De auto stuurt wat stug, maar op een prettige manier. Ook de wegligging is erg prettig.”


SPECIFICATIES

Merk: Ford

Model: Mustang Mach-E

Uitvoering: AWD, normal range

Vermogen: 258 pk

Transmissie en aantal versnellingen: automaat

Verbruik: 197 Wh/km

Ledig gewicht: 1.845 kg

Inhoud laadruimte: 512-1.650 l

Maximaal laadvermogen AC/DC: 11 kW/115 kW

Laadtijd AC 11 kW (0-345 km): circa 7,5 uur

Laadtijd DC 100 kW (35-276 km): circa 38 min

Actieradius: maximaal 610 km

Gemonteerde opties: Rood metallic

Vanafprijs (incl. BTW): €48.425

Prijs testauto (incl. BTW): €59.564

Leasetarief vanaf (excl. BTW, 48 mnd., 20.000 km/jaar): €619,-

Meer informatie: www.wassinkautogroep.nl 
delen:

Noord Limburg Business nr 2 2021

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by