Heisessies in het Wereldpaviljoen in Steyl

Magazines | Noord Limburg Business nr 3 2021



Het Wereldpaviljoen in Kloosterdorp Steyl (Venlo) is niet alleen een unieke attractie voor jong en oud. Het is ook een bijzondere locatie voor zogeheten heisessies van directies en personeel van bedrijven, zorginstellingen en organisaties. Het kleurrijke Wereldpaviljoen is een inspirerende omgeving en de ambiance nodigt uit tot creatief denken en handelen. Het is ook al twee jaar een bijzondere tussenstop voor de populaire autotestdagen van Noord-Limburg Business.

Het Wereldpaviljoen is een van de pareltjes van de transformatie van het Kloosterdorp. Door de week volgen schoolklassen uit Noord- en Midden-Limburg en het oostelijke deel van Noord-Brabant educatieve belevingslessen. En elke woensdag- en zondag-middag is het open voor het publiek (toeristen, gezinnen).

Heisessies

Het Wereldpaviljoen is een unieke plek om heisessies te houden. Zo'n sessie begint met een rondleiding in het Wereldpaviljoen. Het is een plek waar de bezoekers worden ondergedompeld in andere culturen in twee inleefateliers Ghana en Nicaragua. Met een Fokker 50 vliegen de deelnemers naar een andere wereld. In Ghana maken de bezoekers nog een virtuele busreis door het land in een echte personenbus en beleven ze via Virtual Reality het leven in een Afrikaans dorp.

Daarna gaat de heisessie van start. We beschikken over beamer en groot scherm. Het arrangement kunnen we naar uw wensen aanpassen. Indien gewenst zorgen wij voor een voedzame lunch of u maakt gebruik van de mogelijkheden van de restaurants in Steyl. We kunnen zelfs voor een afsluitend buffet zorgen. U kiest en wij regelen het voor u!

www.wereldpaviljoen.com

 

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by