Insign.it en de actuele ontwikkelingen in de IT-wereld

Magazines | Noord Limburg Business nr 4 2021



Op donderdag 7 oktober 2021 hield Insign.it het jaarlijkse IT-event in de vorm van een live gestreamde talkshow met IT-partners. In drie inspirerende sessies werden de laatste ontwikkelingen op IT-gebied besproken met specialisten. Het onderwerp 'security' was natuurlijk goed vertegenwoordigd.


Onder leiding van talkshow host Tom Jessen werden de volgende onderwerpen besproken:

Zero Trust-model

'Never trust, always verify'. Dat is het motto achter het Zero Trust-model dat tegenwoordig ook wordt ingezet in de IT-wereld. Benieuwd hoe? We leggen het uit met hulp van onze partners Palo Alto Networks en Microsoft.

Het jaar van de vulnerabilities

Organisaties geven vulnerability management (nog) geen topprioriteit. Partners DTX en Microsoft leggen samen met Insign.it uit waarom ze denken dat hier op korte termijn verandering in gaat komen. Hoe kan een organisatie goed invulling geven aan de kwetsbaarheden problematiek? We bespreken het uitgebreid in deze sessie.

De ontwikkelingen in de hybride wereld

Hoe zien wij de hybride wereld? Onze partners NetApp en Pure Storage bespreken samen met Insign.it waar en hoe workloads ondergebracht kunnen worden. Hoe vindt u in een hybride IT-landschap de optimale balans tussen performance, flexibiliteit en budget?

De sessies zijn terug te kijken op onze site.


Uitdaging tegen het licht houden? Insign.it wordt graag uitgedaagd met IT-vraagstukken. Bent u benieuwd hoe wij uw vraagstuk zouden aanvliegen? Laat het weten via +31 77 472 00 15 of stuur een e-mail naar Armando Almagro (aalmagro@insign.it).

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by