Geslaagd debuut Venray Big Business

Magazines | Noord Limburg Business nr 4 2021

Eind september maakte een nieuw Noord-Limburgs ondernemersevent zijn debuut: Venray Big Business vond plaats in de Venrayse schouwburg. De beursvloer was volledig uitverkocht, het programma was divers en de reacties waren zeer positief. Conclusie: Venray Big Business is een blijvertje.

Fotografie: Yulia Mulino

“Eindelijk weer een echte netwerkbeurs voor onze regio”, “ik kom tijd te kort” en “genoten van de lezingen.” Enkele reactie die te horen waren onder de bezoekers van het gloednieuwe evenement. Het was duidelijk op 23 september jongstleden dat de regio Venray weer toe was aan een nieuw beursplatform. Iets wat organisator Robert Hoelen al vermoedde toen hij met zijn bedrijf Omzetters het nieuwe concept bedacht. “De bedoeling was een krachtig eendaags event neer te zetten, waarbij de exposanten weinig hoeven voor te bereiden. Voor alles wordt gezorgd en de beursdag bestaat uit een programma met goede content, geregisseerde en spontane ontmoetingen, een diner, een eindshow en een grote netwerkborrel. Ik denk dat we hierin prima geslaagd zijn.”



Veelzijdige ondernemersdag
Venray Big Business startte met de opening voor exposanten die gedaan werd door burgemeester Luc Winants, waarna de standhouders aan de slag gingen met een programmaonderdeel waarbij zij elkaar in korte tijd beter konden leren kennen. Om 16:00 uur opende de beurs voor bezoekers en kon ondernemend Venray en omstreken een bezoek brengen aan de uitverkochte beursvloer. Op de ‘mainstage’ en in de ‘VIP-room’ waren vanaf dat moment lezingen te bezoeken. Bezoekers konden luisteren naar bevlogen ondernemersverhalen, vernieuwende visies en werden bijgepraat over verschillende actualiteiten in (regionaal) ondernemersland. De keynote lezingen werden gegeven door Marit Brugman en Jos Burgers.

Hoelen ontving vele positieve reacties. “De exposanten waren erg tevreden over de uniforme opzet qua stands en het uitgebreide programma van de dag. En men genoot er enorm van elkaar na al die tijd weer in deze hoedanigheid te kunnen zien. Bezoekers vonden het gaaf dat de stands verspreid stonden over 4 verschillende ruimtes en ook het lezingenprogramma werd als zeer interessant betiteld. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor en vervolg. “Dat gaat er ook komen, donderdag 29 september 2022, wederom in de schouwburg.”

Venlo in Business
Omdat het concept van Venray Big Business zo positief werd ontvangen, pakte Omzetters snel door en besloot ook voor de regio Venlo een dergelijk concept te lanceren. Onder de noemer ‘Venlo in Business’ zal op donderdag 7 april 2022 Van der Valk Venlo in het teken staan van een vergelijkbaar evenement. “Dan volop gericht op de ondernemende regio Venlo”, vertelt Hoelen. “Ik heb er alle vertrouwen in dat we ook daar een waardig beursplatform kunnen neer zetten.”
 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by