Coverstory Duisenburgh Vermogensregie Jenniskens: Een deskundige en betrouwbare partner bij vermogensbeslissingen

Magazines | Noord Limburg Business nr 5 2021Weinig kwesties liggen zo gevoelig als het toevertrouwen van uw vermogen aan een ander. Enerzijds zoekt u de zekerheid dat uw vermogen veilig en zorgvuldig wordt beheerd, anderzijds wilt u dat het groeit. Duisenburgh Vermogensregie Jenniskens is een deskundige en betrouwbare partner die u helpt bij de beslissingen rondom uw vermogen.


Vanuit het kantoor dat zich bevindt op het prachtige Venrayse Annapark helpen Tjeerd Jenniskens, Barbet Verhalle, Gijs Luijkx en Hans Baetsen vermogende ondernemers en particulieren met vermogensvraagstukken. Doordat het kantoor partner is van de grote Duisenburgh organisatie is er nog ondersteuning door het vermogensregieteam van specialisten van het hoofdkantoor in Waalre. "We bieden laagdrempelige dienstverlening op niveau", vertelt Tjeerd. "Ons doel is dat zowel ondernemers als particulieren zich hier thuis voelen en in alle vertrouwen hun vraagstukken kunnen bespreken. Bij ons gaat het altijd om het goede gesprek en zo nodig meerdere gesprekken. Het gaat bij elke klant om het beste rendement bij het gekozen risico en bij de betreffende wensen."

INTEGRALE AANPAK

Vermogen neemt verschillende vormen aan: denk aan beleggingen, bezittingen, pensioenen, bedrijfsvermogen, vermogen in uw persoonlijke holding, familiekapitaal, onroerend goed, private equity en hypotheken. "En allemaal beïnvloeden ze elkaar", zegt Gijs. "Logisch dat de beste aanpak een totaalaanpak is die alle vermogensaspecten meeneemt, optimaal op elkaar afstemt en richt op het overall hoogste rendement. Daarom kiezen wij voor een integrale aanpak." Wat houdt die integrale vermogensregie dan precies in? "Integrale vermogensregie vraagt om diepgaande financiële kennis en actuele informatie, maar ook om overzicht, structuur en een langetermijnvisie", legt Barbet uit. "Hiervoor beschikken wij over CFP-gecertificeerde financieel planners (keurmerk van de beroepsorganisatie Federatie Financieel Planners), die samen met de klant en onze vakspecialisten een persoonlijk financieel plan opstellen. Wij begeleiden dat plan, voeren het uit, toetsen het steeds op actuele ontwikkelin-gen en passen het zo nodig in overleg aan." "Onze gecertificeerde beleggingsadviseurs en vermogensbeheerders zijn stuk voor stuk ervaren specialisten met een aantoonbaar track record", voegt Tjeerd toe. "Samen met onze financieel planners helpen zij een optimaal rendement te behalen, passend bij de wensen en het risicoprofiel van de klant." Ondernemers en particulieren die hulp zoeken bij hun vermogensvraagstukken, kunnen bij Duisenburgh Vermogensregie Jenniskens kiezen uit drie varianten van ondersteuning; van puur adviseren tot volledig beheren.

VERMOGENSADVIES

"Ondernemers en particuliere beleggers die graag zelf de touwtjes in handen houden, bieden wij vermogensadvies", legt Hans uit. "Onze relatie bepaalt dan zelf of hij of zij het advies opvolgt. Zo houdt hij of zij volledige controle over de beleggingen. Bij vermogensadvies treden wij op als ervaren beleggingsspecialist en klankbord met wie de klant individuele beleggingsvraagstukken kan bespreken. Wij geven advies op maat, rekening houdend met de wensen en doelstellingen, risicoprofiel en beleggingshorizon."

VERMOGENSBEGELEIDING EN VERMOGENSREGIE

Aan ondernemers die het beheer van hun vermogen bij een andere partij hebben belegd maar graag begeleiding willen van een onafhankelijke professionele partij, biedt Duisenburgh Vermogensregie Jenniskens vermogensbegeleiding. "In dat geval zijn wij adviseur en gesprekspartner richting de vermogensbeheerder (bijvoorbeeld de bank)", vertelt Hans. "Wij helpen met onze expertise en kennis van de markt en zorgen voor structuur en overzicht, zodat de beleggingen passen binnen het financieel plan."

VERMOGENSBEHEER

Ten slotte kunnen klanten ervoor kiezen om het vermogensbeheer volledig uit handen te geven bij een eigen vermogensbeheerder van Duisenburgh Vermogensregie. "Bij deze ondersteuning maken we vooraf heldere afspraken met de betreffende belegger", benadrukt Gijs. "De vermogensbeheerder heeft volmacht om binnen deze afspraken de dagelijkse beleggingshandelingen uit te voeren. Wij informeren de klant periodiek over de status van de portefeuille en uiteraard is tussentijds contact altijd mogelijk. In overleg met de klant en onze specialisten zorgt onze afdeling Vermogensregie voor een heldere strategie binnen de integrale vermogensaanpak en het financieel plan."

VERTROUWENSPERSOON

Omdat succesvol vermogensbeheer mede gebaseerd is op vertrouwen, hebben klanten van Duisenburgh Vermogensregie altijd één persoonlijk aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. Tjeerd: "De relatie koppelen we aan een eigen adviseur die alles regelt en deze relatie kan hem of haar altijd inschakelen voor al diens vragen over het vermogen, ook buiten kantooruren." "Elke adviseur wordt bovendien bijgestaan door het eerder genoemde team van specialisten van andere disciplines", voegt Barbet toe. "In overleg met uw eigen adviseur kunt u ook deze collega's raadplegen om tot een uitgebalanceerde vermogensaanpak te komen."

ONTSPANNEN ZAKENDOEN

Ondernemers die vraagstukken hebben omtrent hun vermogen, nodigt het team van Duisenburgh Vermogensregie Jenniskens van harte uit om een keer langs te komen voor een kop koffie. "Ook de plek waar we zitten, is de moeite waard", zegt Barbet. "Een plek die barst van historie, natuur, sfeer en met een vleugje grandeur. Het Venrayse Annapark is een heerlijke omgeving die uitnodigt om ontspannen zaken te doen. Om te doen waar wij blij van worden en waar we goed in zijn; luisteren naar uw wensen, onafhankelijk advies geven, werken aan een duurzame vertrouwensrelatie."


Tjeerd Jenniskens

"In 2015 startte ik dit bedrijf. De drijfveer en de visie was voor mij om een echt klantbedrijf op te richten. Omdat ik oprecht geïnteresseerd ben in de motivatie en de wensen van mensen, ik goed kan luisteren en zo de behoeften van iemand helder kan krijgen. Zaken die ingewikkeld lijken (de economie, beurzen en beleggingen) vertaal ik in een begrijpelijk advies. Ik communiceer duidelijk en durf u uit te dagen als daarmee uw belang gediend is. Zo werken we samen toe naar het doel. Niet de waan van de dag, maar de lange termijn. Niet avontuurlijk en riskant, maar gedegen en gedisciplineerd. Dit 'DNA' is een voorwaarde voor iedereen die in het bedrijf werkt."Barbet Verhalle

"Ik werk bij Duisenburgh omdat ik houd van werken in een professionele omgeving en Duisenburgh één en al professionaliteit is én uitstraalt. Het bedrijf is gevestigd op een prachtige locatie en intern beschikken we over alle ingrediënten om dagelijks bezig te kunnen zijn met degene die het belangrijkste is voor ons: onze klant. Onze toegevoegde waarde is dat we werken met mensen die ontzettend veel kennis en kunde hebben, waardoor we onze klanten kunnen voorzien van perfect maatwerkadvies in de breedste zin van het woord. Wij zorgen voor een complete financiële ontzorging."


Gijs Luijkx

"Op school ging ik met heel veel plezier naar Economie, omdat ik daar leerde hoe gebeurtenissen financiën beïnvloeden en hoe je daarop kunt inspelen. Toen al dacht ik na over vermogensopbouw en hoe ik doelen kon stellen en realiseren. Dat vind ik leuk voor mezelf, maar ook om anderen te helpen. Dat heb ik van mijn moeder meegekregen, die in de zorg werkte. Ze zeggen wel dat financiële planning een foto is van nu en een film van jouw toekomst. Wij willen die film graag regisseren en zorgen dat hij goed afloopt, met aandacht voor de klant als hoofdrolspeler."
Hans Baetsen

"Ik krijg energie van het begeleiden van mensen bij hun financiële vraagstukken. Dit kun je volgens mij alleen goed doen als de totale situatie in beeld is. Daarbij ben ik vooral op zoek naar 'de mens achter het verhaal': wat zijn de drijfveren? Waar wordt hij of zij blij van? Bijna altijd blijkt dan dat geld niet het doel is, maar een middel. Wil je mensen op een professionele én persoonlijke wijze begeleiden, dan is een goede analyse nodig van de actuele situatie en wensen. Daar wil ik samen met de klant invulling aan geven, om zo samen te bouwen aan een duurzame relatie. Bij Duisenburgh voel ik bovendien de collegialiteit en vrijheid om voor de klant het beste uit mijzelf halen."
 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by