Het ondernemersnetwerk van BS Morgen: Happy Work, happy people, happy life!

Magazines | Noord Limburg Business nr 5 2021

Fotografie: Ania Liesting

Wendbaarheid van de organisatie in 2022

De wereld is voortdurend in beweging. Je omgeving verandert, je klanten veranderen en waarschijnlijk verander je zelf ook. Voor het voortbestaan van je bedrijf is het belangrijk om makkelijk en snel op deze veranderingen in te kunnen spelen. Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en past je bedrijf en je aanbod daarop aan. Kortom: je zorgt ervoor dat je als bedrijf, en als ondernemer, veerkrachtig en wendbaar bent. Maar hoe organiseer je dat? En hoe zorg je ervoor dat je medewerkers met je mee bewegen?

BS Morgen faciliteert in 2022 zeven Expert Meetings voor onze MKB Groep; we gaan back to business. Een moment van reflectie: waar kom je vandaan, waar sta je nu en wat heb je nodig om met de tijd mee te bewegen. Ondernemers van Morgen volgen een jaar lang een kennisprogramma met experts en gaan tevens hun eigen ervaringen met elkaar delen! Een leerprogramma met handvatten om direct in de praktijk toe te passen. BS Morgen gelooft dat ervaringen een belangrijke bron zijn van kennis waarbij zakelijk succes en persoonlijk geluk uit voorkomt.
Ondernemers van Morgen

Wie is Anouk?

Een gezellige en creatieve vrouw met een passie voor HR in het mkb. Inmiddels ruim 20 jaar samen met Ilidio en trotse moeder van drie prachtige dochters. Eigenaar van en strategisch HR-adviseur bij maatwerk HRM in Venlo. In mijn vrije tijd schilder ik graag en maak ik graag dingen.

Wat is de kracht van jouw bedrijf?

Helaas is HRM bij veel bedrijven een ondergeschoven kindje. Dat is enorm zonde, want het zijn juist de mensen die het verschil maken. Onze kracht? Wij zijn in de eerste plaats positief en transparant. Dat vertaalt zich in een informele en toegankelijke werkwijze die eerlijk is. We helpen de mkb'er om de positie van het personeel te versterken. Daarnaast leveren we maatwerk op klantniveau, wij passen onze processen aan de klant aan. Dit zeg ik overigens niet zelf, maar dit horen we terug van onze klanten. Daarnaast ontwik-kelen we HR-producten die aansluiten bij de behoeften van de mkb'er. Steeds meer bedrijven weten ons te vinden, in 2021 groeiden we van twee naar een team van zeven specialisten.

Welke tip heb je voor ondernemers in tijden van corona?

Het is heel belangrijk om in contact te blijven met je medewerkers en vooral ook aandacht te blijven geven. Als medewerkers thuiswerken en dus letterlijk uit je gezichtsveld verdwijnen, betekent dat dat je hiervoor extra moeite moet doen. Aandacht voor je medewerkers is overigens altijd een sleutelwoord en zorgt voor een sterker gevoel van waardering. Dit zorgt zo voor een positievere arbeidsethos en dus ook voor betere resultaten.

Waarom BS Morgen?

Het mooie en voor ons passende aan BS Morgen vind ik de benadering vanuit de menselijke kant van de ondernemer. Aandacht is een kernwaarde van BS Morgen die naadloos aansluit bij onze visie 'met aandacht naar resultaat'.

 

Agenda

Kick off met de Nieuwjaarswandeling 20 januari

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by