NLW Groep: We nemen het werk graag over

Magazines | Noord Limburg Business nr 5 2021

Veel bedrijven komen handen tekort. NLW Groep uit Venray kan daar uitstekend bij helpen. "Bij ons is het werk van bedrijven in de regio Venray in verrassend veel soorten en maten in goede handen", aldus directeur Ward Verkuylen.
 

NLW Groep staat voor waardevol en passend werk voor mensen met een arbeidsbeperking. "Onze gemotiveerde, goed opgeleide medewerkers nemen het werk graag over", zegt Ward Verkuylen. "Dat kan door het uitbesteden van werk bij ons op locatie of door het inhuren van mensen, op individuele basis of in groepsverband. Dit is altijd maatwerk. We denken met bedrijven mee om te komen tot de beste oplossing."

Werken op locatie

Op basis van persoonlijke ontwikkelingsplannen zijn de medewerkers binnen de verschillende bedrijven praktisch opgeleid in diverse vakgebieden. Dat stelt NLW Groep in staat de capaciteit flexibel op te schalen. In het geval van Dentsply Sirona, 's werelds grootste fabrikant van professionele tandheelkundige producten en technologieën, laat NLW Groep hun medewerkers op locatie werken aan (deel)processen en zorgt daarbij bovendien voor leiding en begeleiding. Dat is in veel gevallen handig en efficiënt. "Iedere werkdag vertrekt er een team van NLW-medewerkers vanuit Panningen naar Sevenum, waar het verpakkingswerkzaamheden van diverse tandheelkundige producten verricht", vertelt Ward. "Het team van NLW wordt zeer gewaardeerd door Dentsply en zit ruim boven de afgesproken 3.000 verpakte producten per dag."Uitbesteden van werk

Een andere manier van werk uitbesteden wordt gedaan op de eigen uitvoeringslocaties in Panningen en Venray. "Die zijn uitstekend toegerust voor allerlei soorten opdrachten. Denk aan productie, assemblage, montage, verpakken en verzendklaar maken. Een opdrachtgever hoeft enkel te zorgen voor de opdracht en materialen, wij zorgen voor de rest." Een bedrijf dat al vele jaren op deze wijze samenwerkt met NLW Groep, is Fancom. "Dit bedrijf verzorgt automatisering in de intensieve veehouderij. De medewer-kers van NLW voeren aan de hand van werkinstructies assemblagewerkzaamheden uit aan onder andere ventilatoren en motoren. Fancom beschouwt ons als een betrouwbare en flexibele partner, waarbij we perfect inspelen op de behoefte van dit bedrijf en op de wensen van de klanten van Fancom."

Quick scan

Ondernemers die willen onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor een samenwerking met NLW Groep mogen altijd contact opnemen. "In maximaal een uur maken we een quick scan. Vervolgens werken we de mogelijkheden uit in een concreet voorstel. We komen dan ook graag in contact met ondernemers die een partnerschap met ons aan willen gaan."

Benieuwd naar de mogelijkheden om werkzaamheden al dan niet op locatie uit te besteden? Of heeft u behoefte aan goed opgeleid en gemotiveerd personeel (individudeel of in groepsverband)? Kijk voor meer informatie op www.nlw.nl.

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by