Multicopy The Communication Company: Begin het jaar goed met een nieuwe uitstraling!

Magazines | Noord Limburg Business nr 5 2021Wil je je bedrijf opnieuw op de kaart zetten? Wil je opvallen bij je doelgroep en klanten? Dan heeft Robert Gijsbers de oplossing: "Zorg voor een frisse nieuwe uitstraling!" Samen met zijn team staat hij klaar om elke onderneming een nieuw gezicht te geven waarmee ze klaar zijn voor de toekomst.


Robert Gijsbers, ondernemer van Multicopy The Communication Company | Venray en Nijmegen: "Juist in deze tijd is het goed om eens te kijken of de uitstraling van je bedrijf nog wel klopt. Ze zeggen wel: never waste a good crisis, en daar ben ik het helemaal mee eens. Ga niet bij de pakken neerzitten, maar werk aan je organisatie en zorg dat je beter uit deze crisis komt. Bijvoorbeeld door logo, inrichting en marketingmaterialen onder de loep te nemen. Wat ziet je doelgroep als ze langs jouw bedrijf rijden of jouw marketingmateriaal zien? Wat voor gevoel krijgen ze als ze bij je bedrijf naar binnenstappen? Vaak is het als eigenaar lastig om hier neutraal naar te kijken, maar ik kan daarbij helpen."

Een logo vertelt alles

"De uitstraling van een bedrijf is belangrijk", vertelt Robert. "Het is de eerste indruk. Het bepaalt hoe je wordt gezien. Modern of ouderwets. Warm of afstandelijk. Betrouwbaar of juist niet. Je kunt heel veel informatie uit een logo en alles daaromheen halen. De kleur, de vorm van een logo, het gebruikte lettertype Vaak past een logo bij het bedrijf dat wordt opgestart, maar door de jaren heen verandert de ondernemer en verandert het bedrijf. Het wordt bijvoorbeeld professioneler, of krijgt een andere richting. Het logo moet dan ook meegroeien, maar vaak wordt daar niet zo snel aan gedacht."

Nieuw elan

Een nieuw logo kan elk bedrijf nieuw elan geven. "Het is geweldig wat we kunnen bereiken. Met een nieuw logo, nieuwe raambelettering, vlaggen, autoreclame, een nieuwe website en bijvoorbeeld pakkende direct mailings en e-mailings. Grote bedrijven gaan hiervoor naar een reclamebureau, maar dat is voor bedrijven in het mkb vaak te hoog gegrepen. Als collega-ondernemer begrijp ik hen als geen ander en we hebben de kennis in huis om hen verder te helpen." Multicopy The Communication Company kan een ondernemer van het begin tot eind helpen. Robert: "Wij hebben alle communicatiemiddelen onder één dak. Van creatie en ontwerp tot en met de productie, montage en bijvoorbeeld verzending. We regelen het allemaal!"

 

 

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by