Beursspecial: Welkom op Venlo in Business

Magazines | Noord Limburg Business nr 1 2022

Organisator Robert Hoelen van Omzetters

Het waren twee lange jaren voor ondernemers die gewend zijn netwerkevents en beurzen te bezoeken, maar 2022 biedt weer volop mogelijkheden om samen te komen. Een uitgelezen moment hiervoor is het gloednieuwe beursconcept Venlo in Business, dat op donderdag 7 april plaatsvindt in Van der Valk Hotel Venlo. De organisatie is in handen van Omzetters. Noord-Limburg Business is mediapartner van het evenement. Het enthousiasme vooraf is groot; de beursvloer is helemaal uitverkocht. In deze beursspecial vind je alle relevante info over wat je als bezoeker te wachten staat op 7 april aanstaande. Heel veel lees- en netwerkplezier!


Concept en doel

Venlo in Business draait om ondernemers ontmoeten en groeien. In de prachtige setting van het vernieuwde Van der Valk Hotel Venlo presenteren bijna vijftig ondernemingen zich aan de ondernemende regio Venlo. Deze bedrijven en organisaties komen graag met jou in contact. Eindelijk weer live ontmoeten en verbindingen maken!

Beursvloer

De beursvloer van Venlo in Business is hét kloppend hart van het evenement. Op de beursvloer vind je een gevarieerde mix van ondernemers en organisaties uit het regionale mkb.

Lezingen en Netwerkcafé

Het fonkelnieuwe auditorium van Van der Valk Hotel Venlo dopen we om tot mainstage en daar kun jij kijken en luisteren naar verschillende interessante en actuele presentaties die een link hebben met ondernemen en de regio. In bar Ello situeren we het Netwerkcafé.

Over de organisator

Omzetters ontwikkelt en realiseert regionale B2B-beursconcepten en branche specifieke events. Andere titels van de Venrayse organisator zijn Venray Big Business en Bouwdiner Brabant.

 

Facts & Figures

Venlo in Business

Donderdag 7 april

Van der Valk Hotel Venlo

Vanaf 16:00 uur geopend voor bezoekers

Bezoeken is kosteloos, alle info en registreren via venlo-in-business.nl

 

delen:

Noord Limburg Business nr 1 2022

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by