Venlo in Business exposant JDS bedrijfsautomatisering: De moderne werkplek

Magazines | Noord Limburg Business nr 1 2022De Moderne Werkplek, voor bedrijven van de toekomst

De Moderne Werkplek kent vele voordelen waaronder flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Wij verzorgen de complete installatie en inrichting van A tot Z. Bovendien verzorgen wij het volledige beheer, zo bent u verzekerd van een optimaal beveiligde werkplek die overal toegankelijk is.


VOLLEDIGE CONTROLE

De Moderne Werkplek biedt u volledige controle over alle appara-ten van uw organisatie. Daarnaast is uw werkplek eenvoudig up-to-date te houden en bent u altijd verzekerd van de laatste versie van uw software.

OPTIMALE BEVEILIGING

De Moderne Werkplek biedt u de mogelijkheid om een controle uit te voeren op de identiteit van uw medewerkers. Met voorwaardelijke toegang heeft u de mogelijkheid om identiteiten, apparaten, apps, gegevens en risicosignalen te verifiëren voordat u toegang toestaat. Meervoudige verificatie (MFA) zorgt ervoor dat u er zeker van bent dat de juiste gebruiker inlogt. Uw organisatie en bestanden worden optimaal beveiligd tegen vormen van cybercriminaliteit, zoals phishing, malware en ransomware.

OPSLAG & BACK-UP

Met OneDrive & SharePoint heeft u onbeperkte opslag van documenten, e-mail en agenda's. Door automatische back-ups kunnen bestanden tot 7 jaar bewaard en hersteld worden. Zo bent u zeker van een optimale werkplek en hoeft u zich geen zorgen te maken over verlies van uw gevoelige data.

JDS SUPPORT

Wij verzorgen de complete installatie en inrichting van de Moderne Werkplek. Indien gewenst leveren wij ook de benodigde hardware. Onze technische specialisten ontzorgen u volledig. Dit doen zij door monitoring, proactief beheer en het bieden van gebruikersondersteuning. Zo kunt u zich richten op uw core business.

www.jds.nl

 

delen:

Noord Limburg Business nr 1 2022

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by