Venlo in Business Eindshow: Het ondernemersverhaal van Fleur Huijs

Magazines | Noord Limburg Business nr 1 2022Als de beursvloer om 21:00 uur sluit begeven we ons naar restaurant Zest in het prachtige Van der Valk voor de eindshow van Venlo in Business. Dagvoorzitter Lucas Bremmers gaat in gesprek met Fleur Huijs, geboren in Venlo maar tegenwoordig woonachtig in 's-Hertogenbosch, over haar ondernemersverhaal. Fleur zei op landelijke televisie bij DWDD dat ze de eerste vrouwelijke premier van Nederland wil worden. De uitlating gooide haar leven overhoop en bezorgde haar de titel Junior Venloos Voorname Vrouw. Waar staat de pas 23e jarige vrouwelijke ondernemer nu en wat beweegt haar?


Wie is Fleur Huijs?

Op haar 19e startte ze met een 'investeringsbudget' van 250 euro haar eigen presentatietrainingsbureau. Binnen een jaar leerde ze meer dan duizend mensen krachtig spreken. Opdrachtgevers als KVK, WNF en ASML dienden zich aan. Die groei bracht de nodige uitdagingen met zich mee: want hoe run je, terwijl je fulltime studeert aan de universiteit, een bedrijf én zorg je dat je blijft groeien en vernieuwen? Een kantoor, medewerkers, mediaoptredens en nog meer mooie opdrachten volgden. 'Coachees' werden voor internationale congressen gevraagd en wonnen nationale pitchwedstrijden.

Om meer aandacht te vragen voor vrouwen op het podium organiseerde Huijs in 2021 The Spotlight Show. Een uitverkocht event om meer vrouwelijke sprekers op het podium te krijgen. De vraag en het enthousiasme bleken groot en resulteerden in plannen voor een tweede editie in 2022. Tegenwoordig staat Fleur wekelijks op het podium of voor de camera als spreker, dagvoorzitter of presentatrice. Nog altijd met hetzelfde enthousiasme en ambitie als toen ze begon.

 

 

delen:

Noord Limburg Business nr 1 2022

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by