Venlo in Business exposant Voor de Zaak Advocaten: Training Actualiteiten arbeidsrecht en HR-gesprekken voeren

Magazines | Noord Limburg Business nr 1 2022Weet je waarom je bepaalde dingen zegt vanuit juridisch perspectief en hoe je de boodschap brengt voor meer acceptatie; ook als deze boodschap ontslag betekent? Welke zaken leg je vast in een personeelsdossier? En hoe zorg je voor goede dossieropbouw rondom gevoelige onderwerpen als disfunctioneren en verzuim?

Na de Training Actualiteiten arbeidsrecht en HR-gesprekken voeren ben je op de hoogte van de actuele wetgeving en weet je hoe je deze kennis kunt inzetten tijdens gesprekken met een medewerker. Hierdoor krijg je grip op situaties rondom disfunctioneren en verzuim.


Voor wie

De training is bedoeld voor iedereen die leiding geeft, van de directeur tot de teamleider, van de HR-professional tot de manager.

Unieke opzet

Door de blended opzet van de training bereik je een sterker leerresultaat. Je leert van vele praktijkvoorbeelden en hebt de mogelijkheid om jouw eigen casu?stiek in te brengen. Aan het einde van de training heb je een concreet plan om met jouw eigen casuïstiek verder te gaan. Je sluit de training af met een 1-op-1 coachgesprek om nog eens dieper in te gaan op juridische vraagstukken en/of gespreksvoering.

In-house en open inschrijving

De driedaagse training wordt In-Company aangeboden. Samen stemmen we de leerbehoefte en exacte invulling van het programma af. Daarnaast wordt de training ook een aantal keer per jaar via open inschrijving aangeboden. Op onze website vind je de actuele data.

Voor meer informatie kijk je op onze website: voordezaak.nl/training-praktisch-arbeidsrecht-gesprekstechnieken of neem contact met mij op: marivonne@voordezaak.nl.
 

 

delen:

Noord Limburg Business nr 1 2022

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by