BS Morgen: Zingevend en betekenisvol ondernemen

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2022

Tijden veranderen en vragen om nieuw en integer leiderschap! Keuzes worden door Ondernemers van Morgen van binnenuit genomen. Op 20 oktober gaan de leden van BS Morgen dit ervaren tijdens de expertmeeting 'Betekenisvol merkwerk'.

Betekenisvol merkwerk

Hoe maak je van jouw bedrijf een sterk merk met persoonlijkheid en betekenis? Op die vraag krijg je het antwoord tijdens de expertmeeting 'betekenisvol merkwerk' Tipje van de sluier? Met een authentiek verhaal, een relevante positionering, veel creativiteit en vasthoudendheid. En met een optimaal op elkaar afgestemd praatje en plaatje. Dan ontstaat een merk dat een kapstok is voor al je communicatie, van marketingcommunicatie tot arbeidsmarktcommunicatie.

De experts tijdens deze meeting zijn beroepsfantast John Theeuwen en meeneemmeneer Ivo Joosten. Pardon? Jazeker. Zo positioneren zij zich. John Theeuwen: "Ik ben beroepsfantast. Een letterlijke 'creatieve duizendpoot' die zowel op strategisch en tactisch vlak graag 'anders' denkt. Van nieuwe productmarktkansen tot verrassende concepten of bedrijfsplannen. Ik bedenk, inspireer, spar en zorg dat het samenkomt. In de breedste zin van het woord. Dit doe ik voornamelijk in de foodbranche (van bron tot bord), in de leisurebranche en voor non-profit organisaties. Ik ben mede-eigenaar van INOVA, een marketingcommunicatiebureau met 45 medewerkers in Meijel (of-all-places) en mede-eigenaar van De Vermaekerij in Maasbree, een uitgebreid horecabedrijf waar smaek en vermaek samenkomt."

Ivo Joosten: "Als zelfstandig specialist in identiteit en positionering weet ik hoe we mensen mee kunnen nemen in jullie verhaal, of het nu gaat om medewerkers, klanten, inwoners of stakeholders. Dat doe ik inmiddels drie jaar en voor bedrijven in alle sectoren. En daar waar ik zorg voor het praatje het strategische merkframework, het merkverhaal en het positioneringsconcept daar zorgt John voor de vertaling naar een visueel concept dat daar perfect op aansluit."

UITGELICHT

Dinsdag 4 oktober is het Jaarevent ondernemersdiner met gastspreker Jeanneke Scholten, een driegangen diner en afsluitend een feestelijke borrel. Het thema van de avond is 'Op zoek naar (werk)geluk'. Inspirerende locatie is The Scelta Institute Venlo. Voor leden en ondernemers uit Noord-Limburg.

Agenda

Dinsdag 13 september | Young

Donderdag 15 september | Meet&Match

Dinsdag 20 september | Mastertable MKB

Donderdag 22 september | Awakening

Dinsdag 27 september | Meet The Company

Dinsdag 4 oktober | Jaarevent

Dinsdag 11 oktober | Meet&Match i.s.m. MKB Limburg

Donderdag 13 oktober | Meet The Company

Maandag 17 oktober | Meet The Expert

Donderdag 20 oktober | Meet The Expert

Kijk voor meer informatie op bsmorgen.nl.
 

delen:

Noord-Limburg Business nr 4 2022

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by