Greenport Center Sevenum: Sevenum is een mooie, stijlvolle vergaderlocatie rijker

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2022

Om de hoek bij Venlo en om precies te zijn in het hart van de Greenport regio, tradeport Noord, heeft Greenport Center Sevenum haar deuren geopend. Modern en licht, sfeervol en toch eigentijds. Iedereen die op zoek is naar een kleinschalige locatie met grootse service voor een (hybride) meeting, brainstormsessie of bijeenkomst is hier beslist aan het juiste adres.


Multifunctionele ruimtes

Greenport Center Sevenum biedt 5 ruime meeting rooms, ingericht voor gezelschappen tot 12 personen. Je kunt ook de gehele locatie inclusief ruime lounge afhuren, dan kun je er terecht voor bijeenkomsten tot 40 personen. En vergaderen buiten de deur biedt zo zijn voordelen!

In iedere meeting room tref je naast een trendy inrichting met comfortabele stoelen tevens je eigen koelkastje gevuld met water en frisdranken, een Nespresso apparaat, flipover en gratis wifi. Dus eigenlijk hoef je de meeting room niet te verlaten. Alle ruimtes zijn voorzien van grote ramen waardoor direct daglicht is verzekerd en dat houdt de bijeenkomst helder! De meeting rooms komen allemaal uit op de centrale 'lounge' waar je kunt ontspannen op de loungebanken of even de benen kunt strekken. Hier vind je ook de centrale werkplek van de meeting host, die ervoor zorgt dat je lunch op tijd klaar staat en de gehele dag lekkere versnaperingen voor je neerzet.Ongestoord werken

Ook diegene die het thuiswerken wat inspiratieloos vindt of een rustige locatie zoekt om ongestoord te kunnen werken, kan bij Greenport Center Sevenum terecht. Wellicht om af te spreken met externe relaties, maar je kunt hier bijvoorbeeld ook kandidaten voor een sollicitatie ontvangen op neutraal terrein. De werkplekken in de gezellige lounge bieden ruime werkmogelijkheden om rustig aan de slag te gaan. Mét de service en faciliteiten van een vergadercentrum, wat wil je nog meer? En parkeren doe je gratis voor de deur.

Wat maakt Greenport Center zo uniek?

Greenport Center Sevenum biedt met haar sfeervolle, moderne ruimtes dé plek om te vergaderen, overleggen, ontmoeten, brainstormen en coachen. De grote, open ruimtes werken verfrissend tijdens een dagje vergaderen en de warme gastvrijheid en ruime lounge geven je een thuisgevoel waar je in besloten kring van gedachten kunt wisselen. Ook de lunch wordt je zorgvuldig uit handen genomen door een verantwoorde catering, inclusief zoete en hartige versnaperingen gedurende de dag. Laat je verrassen en laat je meeting gerust over aan de deskundigheid van deze locatie.

www.greenportcenter.nl
 

delen:

Noord-Limburg Business nr 4 2022

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by