De Stijl Van: Marjan Gijsbers, MultiCopy | The Communication Company

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2022

Marjan in één van haar dagelijkse kantooroutfits

In de rubriek 'De Stijl Van' wordt een ondernemer uit de regio Noord-Limburg gekleed door de Fashion Guides van modezaak Jansen-Noy. Ditmaal is Marjan Gijsbers van MultiCopy The Communication Company aan de beurt.

Fotografie: Laurens Eggen

"Ik heb niet echt één bepaalde stijl", zegt Marjan. Samen met haar man runt ze de vestigingen van communicatieondersteuner MultiCopy in Nijmegen en Venray. "Ik draag van alles op kantoor, van jurken en rokken tot spijkerbroeken en van casual tot chique. Ook qua kleur heb ik een brede voorkeur. Ik denk graag out-of-the-box door bijvoorbeeld voor knalrood of citroengeel te kiezen. Wel draag ik het liefst comfortabele en makkelijke kleding. Soms moet ik bijspringen op de werkvloer en daarnaast ben ik verantwoordelijk voor onze kantoorhond die elke dag moet worden uitgelaten. Daarom trek ik meestal sneakers aan of zorg ik dat ik makkelijke schoenen bij de hand heb."

In eerste instantie leek Fashion Guide Bets dus niet zo'n uitdaging te hebben met Marjan. Toch selecteerde de stylingexpert van Jansen-Noy wel degelijk drie comfortabele outfits die Marjan laten kennismaken met nieuwe kleuren én nieuwe kledingstukken.
Outfit 1: Lichtgrijs comfort

De eerste outfit bestaat uit een lichtgrijze trui met ruime driekwartmouwen en een lange, grijze culotte, gecombineerd met een bijpassende sjaal, een witte bloes en halfhoge, zwarte laarzen met een hak. "Lichtgrijs staat Marjan ontzettend mooi", zegt Bets. "Samen vormen de items een casual chique outfit met een vleugje sportiviteit." "Lichtgrijs zou ik normaal nooit voor mezelf kiezen, een culotte ook niet. Maar het staat me verrassend goed", knikt Marjan tevreden. "De stof van de kleding is heel comfortabel, waardoor de kleding prettig zit."
Outfit 2: Out of the box met een gilet

Voor de tweede foto trekt Marjan een zwarte broek aan met een grafisch patroon van smalle witte en beige lijnen. Erboven draagt ze een beige top met pofmouwen en een grote riem met goudelementen op de gesp. De echte eyecatchers van deze outfit zijn het lange, crèmekleurige gilet en de zwart-lichtroze pumps met taps uitlopende blokhakken. Bets: "De outfit is volumineus, maar Marjan kan deze vanwege haar lengte goed hebben. Het gilet is gemaakt van lichtgewicht stof en is wasbaar; handig en praktisch." Een gilet had Marjan nog niet in de kast hangen. "Ik wist ook niet hoe ik dit kledingstuk zou moeten dragen en waarmee ik het kan combineren. Nu ik er een aan heb, vind ik het ideaal. Met een colbertjasje eronder kun je in de herfst zo naar buiten. Ook de kleur beige blijkt me prima te staan. De gehele outfit is een prima keuze en voelt wederom erg comfortabel. Dit zou ik, als ik na een werkdag thuiskom, gewoon lekker aanhouden."
Outfit 3: Sportief en casual

De derde outfit staat in het teken van casual sportief, geschikt voor zowel thuis als op kantoor. Marjan draagt een ruimvallende bloes met een print in de kleuren blauw, groen en bruin. Eronder draagt ze een blauwpaarse broek van stretchleer en goudkleurige sneakers. De groene, wollen jas met zwarte knopen geeft een extra kleuraccent. Volgens Bets is stretchleer de hoogste kwaliteit leer die je kunt vinden in de modewereld. "Het blinkt bovendien uit in comfort. Het zit lekker, je ziet er geen knieën in en je kunt het zelf wassen." Marjan kan het beamen. "Leer vind ik normaal gesproken niet fijn zitten, maar deze broek zit prima. Het grappige is dat ik van kleur houd, maar groen heb ik niet in de kast hangen."

Marjan vond haar deelname aan de rubriek erg leuk. "Ik heb kennisgemaakt met nieuwe kleuren en kledingstukken die verrassend comfortabel bleken te zijn. Het gilet vind ik echt een aanrader." Bets: "Het is vaak niet zozeer de kleding, maar de persoon zelf die bepaalt hoe mooi een outfit staat. Dat zie je aan de uitstraling en de reactie. Bij Marjan was dat vandaag niet anders."


 

delen:

Noord-Limburg Business nr 4 2022

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden