Venray Big Business: Programma lezingen

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2022

HANDIG OM VOORAF TE WETEN:

-De beursvloer is geopend van 16:00 tot 21:00 uur

-Combineer je beursbezoek desgewenst met een bezoek aan onze lezingen

-Vrije inloop voor de lezingen op de Mainstage (aanmelden niet noodzakelijk)

-Voor de lezingen in de VIP-room aanmelden zoals aangegeven

-Alle lezingen zijn kosteloos bij te wonen

-Food: tijdens de beurs kun je bij Schouwburg Venray aan de bar broodjes verkrijgen

-We ontmoeten je ook graag tijdens de Venray Big Business netwerkborrel van 21:30 tot 00:00 uur
De huidige energiemarkt, wat kan ik doen als ondernemer?
16:30 - 16:50 uur - Mainstage

Door: Wim Daemen, eigenaar Klaver Energie

Wim legt uit waarom de energieprijs zo hoog is en waarom die voorlopig niet daalt en wat je kunt doen om je eigen energiekosten te verlagen. Zijn stelling: als je energiehuishouding op orde is, hoef je niet wakker te liggen van hoge energieprijzen.

Klaver Energie koopt slim energie in voor bedrijven - onder meer via clickcontracten - en helpt ondernemers om te besparen op energie. Klaver brengt ook innovatieve oplossingen op de markt als bijvoorbeeld Klaver Parking, waarmee je je parkeerterrein omtovert in een energiecentrale, en Battery as a Service, waarmee je energie opslaat in eigen accu's.
Venray Bloeit, kansen voor het bedrijfsleven!
17:20 - 17:40 uur - Mainstage

Door: Wim Peeters, voorzitter Venray Bloeit, Niels van Gerven, werkzaam bij Viduro, adviseur Venray Bloeit

Het is een interactieve sessie waarin we laten zien wat Venray Bloeit is en doet en welke mogelijkheden er liggen voor Venray en het bedrijfsleven in het bijzonder. We laten de bezoekers actief meedenken en gaan samen op zoek naar kansen. Bezoekers weten aan het einde van de bijeenkomst wat Venray Bloeit kan betekenen voor het bedrijfsleven. Ze zijn daarbij aan het denken gezet om in de (nabije) toekomst zelf met ideeën of initiatieven te komen.
Je eigen onderneming, durf je te starten of blijf je dromen?

18:00 - 19:00 uur - VIP-room

Door: Mathias Brockmann en Harrie van Beers, van het StartersCentrum Limburg

In dit seminar bedoeld voor mensen de plannen hebben om te gaan ondernemen neemt het StartersCentrum Limburg je mee in de juiste stappen naar het ondernemerschap. Zaken als wie is jouw klant, wie helpt jou, waarin ben jij uniek, wat zijn jouw uitdagingen en hoe ziet een financieel plan eruit komen aan bod in deze praktische lezing. Ook vertelt het StartersCentrum Limburg op welke manier ze je kunnen ondersteunen in het realiseren van jouw bedrijfsidee en van jouw droom om ondernemer te worden.

Inschrijven via het formulier, dat vind je op de website van Venray Big Busines.
Onderscheidend verleiden, recruiten in een krappe arbeidsmarkt

19:00 19:20 uur - Mainstage

Door: Marieke de Wildt van Academy for Recruitment

'Er is gewoon geen personeel meer te vinden!'

'We krijgen wel reacties, maar de kandidaten missen ervaring in onze branche of willen parttime werken'.

Is er echt een tekort op de arbeidsmarkt of speelt er wat anders? Wij durven te stellen dat een tekort vaak geen tekort is aan personeel, maar een tekort aan recruitmentkennis, flexibiliteit, lef en vooral creativiteit. In deze inspiratiesessie nemen we je mee in het recruitment anno 2022. We laten je zien hoe andere werkgevers hun werkgeversmerk versterken en hoe ze ook in deze tijden succesvol werven. We geven bruikbare tips, zetten je aan het denken en dagen je uit om het morgen anders te gaan doen.
Pas jij als leider wel bij jouw bedrijf in deze 'bedrijfslevensfase'
19:30 - 20:30 uur - VIP-room

Door: Marc Puyn, oprichter HKB Noord-Limburg. HKB Voor succesvoller ondernemen!

Iedere levensfase van jouw bedrijf vraagt om ander leiderschap. Het aanleren van ander gedrag is vaak een hele worsteling. Tijdens deze workshop worden de verschillen duidelijk. Daarna verbinden we de levensfase van jouw bedrijf met de meest effectieve leiderschapsstijl. Dit is een heel praktische workshop, waar je de volgende dag al profijt van hebt.

Inschrijven per mail: we ontvangen graag je naam en bedrijfsnaam op: beurs@hkb-advies.nl


Tafelgesprek 'Merken bouwen'
20:30 - 21:00 uur - Mainstage

We eindigen het lezingenprogramma van Venray Big Business 2022 met een tafelgesprek over het onderwerp 'merken bouwen'. Presentator Rob van Lieshout gaat in gesprek met een aantal regionale ondernemers die eenieder op eigen wijze een merk in de markt gezet hebben of dat op dit moment doen. Wil je weten wie er aan schuift bij Rob aan tafel? Hou dan de LinkedIn-pagina van Venray Big Business in de gaten.


Netwerkborrel Venray Big Business
21:30 00:00 uur - Mainstage

We hopen dat je nog energie over hebt na je beursbezoek, want nadat de beursvloer sluit rond de klok van 21:00 uur, nodigen wel alle exposanten en bezoekers uit om te netwerken en te borrelen. De DJ's worden hierbij verzorgd door de Heren van het Feest, een evenementenorganisatie die je dit jaar overigens ook als standhouder op de beursvloer vindt.

Sluit jij samen met ons Venray Big Business 2022 af?

 

delen:

Noord-Limburg Business nr 4 2022

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by