Meer over Venray Big Business

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2022

Emile Roemer opent Venray Big Business

Gouverneur Emile Roemer zal de opening voor exposanten van Venray Big Business 2022 verrichten. Om 14:00 uur trapt hij samen met wethouder Wim de Schryver de tweede editie van het evenement af.
Aandacht voor techniek

Een mooie samenwerking rondom het thema techniek en vakmanschap op de beursvloer. Cr8glas Group en Raayland College uit Venray en Weld Point uit Beek bemannen samen twee stands en geven volop aandacht aan deze branche, die ook in onze regio oh zo belangrijk is.

Samenwerking Gilde Opleidingen

Om een brug te slaan tussen onderwijs en bedrijfsleven, werkt Venray Big Business dit jaar samen met Gilde Opleidingen. Studenten van deze onderwijsinstelling zullen tijdens het event verschillende taken uitvoeren en ondersteuning bieden.
Wil Michels op kick-off

Op 6 september was er een speciale openingsavond voor de exposanten van Venray Big Business die opgeluisterd werd met de komst van Wil Michels, één van de best verkopende auteurs in Nederland van communicatieboeken. Vol passie vertelde hij over 'Fanstrategie', waarmee hij de standhouders klaar probeerde te stomen voor hun beursdeelname.
Vullings Media produceert podcast

Podcast-specialist Vullings Media maakt samen met Venray Big Business twee afleveringen die geheel in het teken staan van het evenement. Met nieuws over de exposanten, info over het programma en achtergrondinformatie. De links naar de afleveringen vind je op de beurswebsite.
 

delen:

Noord-Limburg Business nr 4 2022

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by