Venray Big Business exposant Kunstatelier Bliss: Een unieke kunstbeleving

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2022Bliss; het diepste geluk door je hart te volgen. Bianca Ambrosius inspireert anderen graag hun hart te volgen om ook dit dieper geluk (Bliss) in een unieke kunstbeleving te kunnen ervaren.

Midden in de prachtige natuur, te midden van de kleurrijke schilderijen van Bianca Ambrosius, kun je jezelf creatief, intuïtief, persoonlijk en zakelijk verder ontwikkelen. Naast het creëren en verkopen van haar eigen kunst heeft Bianca de unieke opleiding 'creativiteit als middel' met succes ontwikkeld. Deze opleiding zorgt ervoor dat jouw eigen creativiteit weer gaat stromen op alle vlakken. Bereik je doelen effectiever en haal als professional nog meer uit jouw praktijk of team door creativiteit als middel in te zetten. Nog meer van waarde zijn én een nog grotere inspiratiebron dan je al bent! Kunst heelt en verbeeldt en is voor iedereen die zichzelf en andere mensen in ontwikkeling wil brengen een prachtig middel! Bovendien heeft Bianca met Bliss het NRTO-keurmerk ontvangen, dat staat voor hoge professionaliteitseisen. Met dit keurmerk voldoet Bliss aan de voorwaarden om het STAP-budget van de overheid aan te vragen.

Creatie en manifestatie

Specifiek voor ondernemers komt daar dit jaar een uniek aanbod bij: 'Creatie en manifestatie', voor dé ondernemer die graag creëert, manifesteert en blijft ontwikkelen. Voor de ondernemer die weet hoe belangrijk het is om zijn of haar creativiteit te laten stromen en in hoge mate geïnspireerd wil worden. Om persoonlijk en zakelijk nog meer te kunnen groeien en daarbij daadwerkelijk in balans te kunnen blijven ondernemen.

Kleurrijke persoonlijke kunst

Op zoek naar een unieke eyecatcher voor in huis of je werkomgeving? Een origineel cadeau of een herinnering aan jouw dierbare? Bianca creë?ert unieke en persoonlijke schilderijen vanuit haar hart geschilderd. Neem een kijkje in 't kunstatelier.

www.kunstatelierbliss.nl

 

delen:

Noord-Limburg Business nr 4 2022

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by