Venray Big Business exposant OBN Ongedierte Bestrijding Nederland: Ongediertebestrijder voor bedrijven en instellingen

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2022

OBN Ongedierte Bestrijding Nederland uit Hasselt (bij Zwolle) is een ervaren specialist in ongediertebestrijding en ongediertepreventie. We werken voor zowel het mkb en grote bedrijven als overheidsinstellingen, stichtingen en verenigingen door heel Nederland. Ook werken we voor particulieren. Onze klanten zijn actief in retail, vastgoed of food. Van slagerij, productiebakkerij en supermarkt tot kantooromgevingen, logistieke bedrijven en complete winkelcentra. Elke locatie verdient een andere aanpak. Dat doen we uiterst grondig en heel effectief.


OBN bestaat sinds 1988. Het is een echt familiebedrijf. Dat merkt u aan onze persoonlijke aandacht. Aan de betrokkenheid van onze bestrijdingstechnicus bij uw activiteiten en processen. We leren u en uw bedrijf of organisatie graag goed kennen. Daarom krijgt u één vaste contactpersoon, de bestrijdingstechnicus, die periodiek langskomt.

Discreet en integer

U houdt rechtstreeks contact, dat schakelt snel. Onze medewerkers blijven meestal lang bij ons werken. Sommigen al meer dan 20 jaar. Dat schept een band, onderling én met de klant. Die goede band is belangrijk, want wij kijken letterlijk in uw keuken. U kunt vertrouwen op onze discrete en integere aanpak.

Landelijke dekking, snelle responstijden

Door heel Nederland rijden de rode busjes van OBN. Van Groningen tot Zeeland. En van Noord-Holland tot aan zuidelijkste puntje van Limburg. Waar uw bedrijf of organisatie ook is gevestigd, u kunt vertrouwen op snelle responstijden. Dit is te danken aan onze landelijke dekking.

Grondige, effectieve aanpak

Als u overlast ervaart van plaagdieren, dan wilt u dat dit probleem snel wordt opgelost. Nog beter is het om overlast te voorkomen. Daarom zetten we stevig in op preventie. Hiervoor werken we volgens de Integrated Pest Management (IPM). We stellen een preventieplan op en inspecteren uw pand en de omgeving periodiek. Dat doen we op basis van onze vier pijlers: ongediertepreventie, hygiëne en bedrijfsmatige en bouwkundige aspecten. We adviseren én ondernemen actie, samen met u als opdrachtgever. We hebben zelfs ons eigen weringsteam, dat gaten en kieren dicht met de juiste materialen.

Vink en OBN

Sinds 1 april 2021 is Vink Ongediertepreventie overgenomen door OBN. Eén van de voordelen is natuurlijk dat OBN landelijk opereert. Net als Vink houdt OBN van persoonlijke klantbenadering en -betrokkenheid. De focus ligt op kwaliteit! Samen is er nog meer expertise op het gebied van ongediertebestrijding, maar vooral ook op het terrein van preventie en IPM.

Meer weten over OBN Ongedierte Bestrijding Nederland? Kijk op www.obn.eu.

 

delen:

Noord-Limburg Business nr 4 2022

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden