Venray Big Business exposant NLW Groep: Het verhaal van Marcel de Klein

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2022

De weg naar werk is voor iedereen anders, iedereen heeft zijn eigen verhaal. Neem het verhaal van Marcel de Klein. Marcel is sinds 1996 werkzaam bij NLW Groep en vanaf begin dit jaar gedetacheerd bij Waterschap Limburg als medewerker Areaalbeheer in de regio Maasduinen. Marcel: "Ik vind het fijn om bij het Waterschap te werken, zij bieden me zelfstandigheid en laten me vrij in de uitvoering van mijn werkzaamheden."


Waardevol en passend werken met mensen met een arbeidsbeperking, dat is waar NLW Groep voor staat. Daarbij werken we nauw samen met gemeenten en werkgevers om iedereen optimaal en duurzaam te laten meedoen op de arbeidsmarkt.

Successen maak je samen

Marcel is sinds zijn aanstelling met name werkzaam geweest in functies in het buitenbeheer. Toen hij de vacature medewerker Areaalbeheer bij Waterschap Limburg zag, wist hij het meteen: "Hier wil ik werken!" Samen met de NLW participatieconsulent stelde hij een sollicitatiebrief op en reageerde op de vacature, wat resulteerde in een baan.

Werk voor iedereen

Waterschap Limburg en NLW werken samen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te laten participeren in de maatschappij. Het gaat dan om een baan in een zo regulier mogelijke werkomgeving, waar iemand zijn kwaliteiten goed kan benutten. Marcel wordt vanuit NLW begeleid door jobcoach Anne-Marie Peeters.

Ben je na het lezen van dit verhaal nieuwsgierig geworden naar wat NLW Groep voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Of wil je meer weten over het in dienst nemen van iemand met een arbeidsbeperking? Kijk dan op www.nlw.nl

 

delen:

Noord-Limburg Business nr 4 2022

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by