De Maaspoort en Theaterhotel Venlo: Trainingen met diner en overnachting onder een imposant dak(terras)

Magazines | Noord-Limburg Business nr 5 2022

"Voor een meerdaagse training met internationaal gezelschap werd gezocht naar een locatie met centrale ligging, overnachtingsmogelijkheden en uitstekende faciliteiten. Door de voortdurende afstemming en excellente service komen we jaarlijks terug bij De Maaspoort en Theaterhotel Venlo", vertelt Jeroen Timmermans tevreden. Hij is eigenaar van Transformission, een bedrijf dat door middel van coaching en training (persoonlijk) leiderschap bij organisaties ontwikkelt.
 

Voortdurende afstemming

"Voor mijn werk als coach en trainer ben ik in afstemming met mijn opdrachtgevers regelmatig op zoek naar goede trainingslocaties in binnen- en buitenland. In 2021 en 2022 heb ik een ontwikkelingstraject verzorgd voor een team van ongeveer 10 leiders van een organisatie. In deze periode heb ik verschillende meerdaagse sessies met dit team gehad. Omdat het een internationaal gezelschap was, waren een centrale ligging, overnachtingsmogelijkheden en uitstekende faciliteiten van groot belang. In overleg met de opdrachtgever besloten we - na contact met De Maaspoort - voor deze locatie met viersterrenhotel te kiezen. Na een heerlijke overnachting wilde ik bij aanvang van de eerste meerdaagse sessie, vanwege de benodigde opzet, graag een andere zaal. Dit werd meteen geregeld. Dieetwensen van mijzelf en deelnemers werden tijdens de eerste meerdaagse sessie genoteerd en was men in later in 2021 en ook in 2022 niet vergeten. Ontbijt, lunch en diner waren telkens geweldig. De voortdurende afstemming en de excellente service waren erg prettig."

Professionele aanpak

De klanten van Jeroen verwachten een professionele aanpak aangaande het ontwikkelen van hun medewerkers en leiders. "Ik heb mijn zaken dus graag goed georganiseerd. Het hospitality team van De Maaspoort en Theaterhotel Venlo is een partnerschap - zo heb ik het ervaren - met me aangegaan om samen de beste leerbeleving voor de deelnemers te realiseren. De combinatie met de informele en warme setting in Theaterhotel Venlo zorgt voor een fijne sfeer met de groep. De moderne kamers waren van alle gemakken voorzien. Aan het eind van de laatste meerdaagse sessie had één van de deelnemers van dit ontwikkelingstraject een paar flessen champagne geregeld om de groei in hun persoonlijke ontwikkeling samen te vieren. Dit succes was niet mogelijk geweest zonder de enorme inzet van Michelle Jaspers en haar team. Hartelijk dank voor de bijzondere samenwerking!"

Vergaderen, overnachten, dineren, con-gressen, theater en bedrijfsfeesten onder één dak. Ontdek de mogelijkheden op maaspoortevents.nl en theaterhotelvenlo.nl.

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by