Venlo in Business: Nieuws, programma en premium partner

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2023

 

Op 9 maart aanstaande vindt de tweede editie plaats van netwerkbeurs Venlo in Business in Van der Valk Venlo. Een dag die volledig in het teken staat van ondernemers ontmoeten. De organisatie van het evenement is in handen van de Venrayse beursorganisator Omzetters. Noord-Limburg Business is opnieuw trotse mediapartner van het evenement.

 

Waarom jij Venlo in Business niet mag missen

1. Netwerken en kennis opdoen op de uitverkochte beursvloer

Ondernemers ontmoeten in optima forma. Een divers deelnemersveld gaat graag met jou in gesprek en kan jou helpen bij je eventuele ondernemersvraagstuk.

2. Inspiratiesessies

Bezoek de inspiratiesessie van Bol Adviseurs (Premium Partner van Venlo in Business) 'Ondernemen is topsport, topsport is ondernemen' met onder andere Willem Janssen, technisch directeur van VVV-Venlo. Of ga naar de sessie van MKB-Limburg over de arbeidsmarkt anno 2023 met Martijn van Helvert, oud-politicus en tegenwoordig voorzitter van deze vereniging.

3. Maak je dag compleet met een bruisende borrel

Als de beursvloer sluit, gaat het netwerken nog even verder. Vanaf 21:15 uur ontmoeten exposanten en bezoekers elkaar in Bar Ello. De bar sluit pas als de gezelligheid voorbij is!


Programma en tijden

BEURSVLOER

Locatie: 1e verdieping

16:00 21: 00 uur Beursvloer geopend.

INSPIRATIESESSIES

Locatie: Auditorium

Aanmelden niet nodig


17:30-18:00 uur Inspiratiesessie Bol Adviseurs

Ondernemen is topsport, topsport is ondernemen

Aan tafel zitten een viertal personen die zakelijk top presteren. Middels een vijftal stellingen wordt een discussie gevoerd over de successen, maar ook de valkuilen bij het ondernemen.

Deelnemers: Peggy Leurs, directeur / eigenaar Tuincentrum Leurs, Mike Noldus directeur / eigenaar Akarton en Willem Janssen, technisch directeur VVV-Venlo. Als discussieleider zal Patrick Lambrechts, bestuurder Bol Adviseurs optreden.


19:00-19:30 uur Inspiratiesessie MKB-Limburg / Gemeente Venlo: Arbeidsmarkt anno 2023 

Een interactief gesprek met MKB-Limburg voorzitter Martijn van Helvert.

Netwerkcafé Eindborrel exposanten en bezoekers

Locatie: Bar Ello


21:15-23:30 uur

Als de beursvloer om 21:00 uur sluit, zijn alle exposanten én bezoekers van harte uitgenodigd in Bar Ello (begane grond) om vanaf 21:15 uur de afsluitende netwerkborrel bij te wonen.

Alle info: www.venlo-in-business.nl

Toegang is kosteloos. Vraag nu direct je ticket aan.


 

Premium Partner Venlo in Business: Bol Adviseurs

Bol Adviseurs brengt nu ook ondernemend Venlo in Topvorm!

Als ondernemer wil je maar één ding: ondernemen! Gedreven door jouw dromen, ambities of uitdagingen. Deze samen ontdekken, oppakken en verwezenlijken is bij Bol Adviseurs vanzelfsprekend. Bij ons draait het namelijk om jou als ondernemer.

We adviseren en ondersteunen je in jouw ondernemerschap, waarbij we bouwen op ons sterk financiële DNA en vertrouwen op onze multi-disciplinaire werkwijze.

Zo brengen we het beste bij jou, je onderneming en je personeel naar boven. Kortom: Wij brengen ondernemers in Topvorm!

Bezoek ons aan de Noorderpoort 7 in Venlo

Sinds vorig jaar is Bol Adviseurs ook actief vanuit Venlo. Met de opening van deze nieuwe locatie geven we invulling aan onze strategische groeiambities. De afgelopen jaren hebben namelijk steeds meer klanten uit deze innovatieve regio ons gevonden. Deze nieuwe en goed bereikbare locatie aan de Noorderpoort 7 te Venlo past bij onze doelstelling om letterlijk en figuurlijk dichtbij onze klanten te staan. We kijken ernaar uit om jou te ontvangen op deze nieuwe locatie: de koffie staat ook hier altijd klaar!

 

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by